You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Letní soustředění juniorek 2024

Dobrý den, vážení volejbaloví příznivci TJ Sokol Dolní Újezd, dovolte nám touto formou shrnout informace z našeho Letního soustředění 2024 kategorie U22 (juniorky).

termín: 19.-23.8.2024 + 24.8.2024 účast na 4. ROČNÍKU TURNAJE VE VOLEJBALU JUNIOREK A KADETEK ve sportovní hale Kojetín

místo konání: Penzion Taurus (zázemí ubytování a stravy) a sportovní hala MŠ a ZŠ Dolní Újezd (samotná sportovní příprava)

trenéři: p. Milan Resl, p. Petra Vašková, p. Jana Rejmanová

účast našich hráček: celkem celé soustředění absolvovalo 13 hráček (z toho je 12 hráček nominovaných pro novou sezónu 2024/25 = 1. liga U22 a 3 hráčky kategorie starší žákyně =3 dopoledne a 1 odpoledne)

příprava se zaměřovala na tyto činnosti v jednotlivých tréninkových blocích = fyzická příprava (posilování, výskok, síla a dynamika), technická a taktická příprava (nové postavení, nový herní systém, nové obsazení jednotlivých postů, zapojení nových hráček) , volejbalová koordinace, práce s míčem, kompenzační cvičení (posílení středu těla, protahování a uvolnění)

pozitiva našich aktivit: žádné zranění a onemocnění v průběhu soustředění a přípravného turnaje, žádný kázeňský problém, společná večeře týmu v Osíku na utužení kolektivu, společné úterní rozplavby na koupališti na uvolnění těla, zázemí celé akce v penzionu a tělocvičně místní ZŠ, rozšíření přípravy směrem ke kolektivu starších žákyň

přípravný turnaj v Kojetíně - v neskutečnem horku a vydýchaném vzduchu hračky ve sportovní hale odehrály 5 zápasů s bilancí 0:2, 1:1, 1:1, 0:2 a 2:1. Velkým turnajovým úspěchem bylo vyhrát nad extraligovým týmem VK Prostějov "A" set a na konci turnaje porazit juniorky z TJ Sokol Šternberk 2:1. Turnajovým "prokletím" pro nás byly týmy TJ Sokol Frýdek-Místek. Děkuji hráčkám za přístup, za nácvik změny herního systému, který je nutný po změnách v hráčském kádru a za celkovou přípravu a atmosféru v týmu. S ohledem na tyto skutečnosti je celkový výsledek na turnaji nepodstatný.

děkuji hráčkám, děkuji p. Petře Vašková za spolupráci, rodičům za podporu a servis a vedení penzionu a základní školy za zázemí.

S úctou
Milan R.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit