You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Důležitých 6 bodů je doma

Máme za sebou 3. kolo U22-Ž, druhé v domácím prostředí, ve kterém jsme hostili hráčky týmu SK Dansport Praha. 

Z tohoto kola získáváme důležitých 6 bodů (3:0 a 3:1).Tentokrát nás bylo 11. Šlo o velmi důležitá utkání, z minulého kola se neměnilo vítězné složení našeho týmu na palubovce a průběhy obou zápasů z pohledu důležitosti nám moc nedovolovaly tým prostřídat. I přes četná nachlazení a bolesti v krku tým dokázal skvěle bojovat v obraně a na útoku.
 
Pestrá hra, vůle po vítězství, skvělí fanoušci, výkon všech našich hráček = to vše rozhodlo v náš prospěch. Velmi si jako trenér cením toho, že v prvním setu druhého zápasu jsem velmi nepříznivý vývoj setu dokázali zvrátit ve vyrovnanou a dlouhou koncovku (32-34 bodům) a přes prohru v něm tým ve zbytku zápasu již soupeřky nepustil do většího vedení a sám dokázal držet soupeřky pod tlakem a vyhrál celý zápas. 
 
Gratuluji a děkuji hráčkám za výsledek, týmové pojetí a pestrost hry. Ujistili jsme se, že cesta k úspěchu vede přes kvalitní servis, skvělou obranu a týmové pojetí. Příští týden míříme do Benátek nad Jizerou, je třeba věřit, že budou naše hráčky zdravé.
 
Děkujeme všem za podporu.
MR
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit