You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

BMV v Bohdanči ovládl Dolní Újezd

V neděli 8.1. se konalo další kolo BMV v Lázni Bohdaneč. V barvených kategoriích jsme měli zastoupení v oranžovém 2 týmy a v modrém volejbale též 2 týmy.

Organizace malinko v Bohdanči vázla, i když se měl turnaj začít až v 10 hodin, nebyly ještě ani v tuto dobu hřiště připraveny. Bohužel nebyli ani na hřištích rozhodčí a některé zápasy si musely odkoučovat i odpískat  rodiče našich hráček, kteří jeli jako doprovod. Nicméně holky si jely zahrát volejbal a cílem bylo obsadit nejvyšší příčky a tento cíl holky splnily na jedničku. 

 

Oranžový volejbal:

DÚ 1 – Peťa Matoušová, Emča Heinischová a Eliška Kořízková

DÚ 2- Anička Nádvorníková, Sofča Černá a Terezka Vosmeková

 

DÚ 1 – 1 .místo – holky zaváhaly pouze jednou i tak se jim podařilo urvat 1. místo ve skupině. Holky makaly, chytře útočily a nedaly svým soupeřkám moc šancí.

DÚ 2 – 2. místo – holky taky prohrály pouze jednou, ale na 1 . místo to nestačilo. Holky měly starší soupeřky cca o 3-4 roky, které  s volejbalem začínaly, ale organizátoři na věk nebrali zřetel. Výškový rozdíl holek , byl pro naše hráčky odstrašující a bylo znát, že mají holky ze soupeřek strach. Výkonnostně byly naše holky o dost lepší, podání a útoky se dařily. 2 místo bylo zasloužené.

 

Modrý volejbal:

DÚ 1- Gabča Jirečková, Terezka Boštíková a Lucka Matoušová

DÚ 2 – Larča Kadlecová, Sofča Čejková, Vaneska Fulíková a Elenka Kladivová

 

 

DÚ 1 – 5 zápasů s přehledem vyhrály, nezaváhaly ani jednou, úspěšné  smeče, bloky a  podání byl pro soupeřky problém a holky vybojovaly zasloužené 1.místo

DÚ 2- holky prohrály pouze s DÚ 1, ostatní zápasy byly už výherní. Chválím holky za výbornou hru v poli a podání.  Jen se bojí útočit smečí,  musí ještě dozrát a ostych odbourat ????  

 

Bohužel organizátoři nezajistili medaile, tak holky za odměnu měly od nás rodičů( Matoušovi, Nádvorníkovi a Jirečkovi)  při zpáteční cestě zastávku v McDonaldu.

 

Autor - Marcela Jirečková

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit