You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Sen o medailích se stal skutečností

V neděli 5. 2. se uskutečnil další turnaj barevného minivolejbalu ve Svitavách. Hrálo se v hale Na Střelnici. Turnaje se zúčastnily týmy z Poličky, Svitav, Pardubic, Źichlínku a samozřejmě nechyběl Dolní Újezd. Přijeli jsme si zahrát v barvě žluté a oranžové. 

 

Žlutý volejbal 2.třída - Emička, Štěpánka a Editka. Holky odehrály celkem 7 zápasů. 5 výher a 2 prohry jim přinesly krásné stříbrné medaile. Pro Štěpánku to byl první turnaj, kterého se zúčastnila a musíme říct, že byla moc šikovná. Holkám se dařilo podání, pohyb v poli a správně umístit míč soupeři. Dva zápasy si holky tak trochu prohrály samy, svými chybami a přemírou motivace a chuti vyhrát. Ale šlo nám zejména o hezký sportovní zážitek, ke kterému i prohry patří. Holkám moc gratulujeme a věříme i příště v nějaký pěkný úspěch. 

 

Oranžový volejbal - Eliška a Valča. Pro Valču to byla první volejbalová zkušenost. Chvíli trvalo než se holky sehrály. Trochu jim dělalo problém menší hřiště a hodně autů, vlastních chyb. I tak ale vybojovaly parádní 3.místo a tedy bronzové medaile. Víme, co je potřeba pro příště vylepšit a na čem zapracovat na trénincích. Holky odehrály celkem 5 zápasů - 2 výhry, 2 prohry a 1 remíza. Super výkon. 

 

Oranžový volejbal - Anička a Sofča. Holky nezbývá než moc pochválit. Na vše, na co sáhly, to se jim podařilo - podání, pohyb v poli, vzájemná komunikace a spolupráce v hřišti. Holky odehrály celkem 5 zápasů - 4 výhry a 1 remíza jim přinesly parádní zlaté medaile. Jen tak dál. 

Děkujeme pořadatelům ve Svitavách za hezký sportovní zážitek a výbornou organizaci celého turnaje. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit