You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Velikonoce v barvách BMV Česká Třebová

O velikonočním víkendu jsme se opět vydali na barevný minivolejbal do České Třebové. Celkově jsme měli 2 týmy žluté, 2 týmy oranžové a 2 týmy v modré barvě. Svou premiéru na turnaji měly Amálka, Beátka, Terezka. Holky se na turnaj moc těšily, dokonce si domů přivezly i medaile, tudíž byly moc spokojené. 

Žluté týmy - Amálka, Beátka, Editka se umístily na druhém místě a získaly stříbrné medaile. Další žlutý tým Emička, Štěpa a Terča - všechny své zápasy vyhrály a získaly zlaté medaile. 

Oranžové týmy - Eliška, Péťa, Valča - holkám se dařilo i nedařilo, většinu zápasů však vyhrály a obdržely bronzové medaile. Další oranžový tým - Anička, Sofča, Terča obsadily 9.místo ve skupině. Holkám dnešní turnaj prostě nesedl. Věříme, že příště to bude lepší. 

Modré týmy - bronzové medaile pro tentokrát získaly hráčky Terča, Vaneska a Nellča. Gabča, Larča Klárka a Elča pak obsadily 6.místo ve své skupině. 

Hlavním cílem turnaje bylo si zahrát, zasportovat, strávit příjemné herní odpoledne i dopoledne a to se nám podařilo. Někdo byl úspěšný, někdo ne, ale těšíme se zase na další turnaj BMV, kde opět budeme naplno hrát a bojovat. 

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit