You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

BMV Lanškroun

V sobotu 6. 5. jsme si jeli zahrát barevný minivolejbal do Lanškrouna. V ranních hodinách proběhl turnaj pro žluté a oranžové týmy, v odpoledních hodinách pak hrály týmy červené a modré. 

Žlutý volejbal 1.třída - Editka, Beátka, Elenka V. - v tomto složení měly holky tentokrát premiéru, Elenka jela na turnaj poprvé. Holky odehrály celkem 5 zápasů, z toho 4x vyhrály, 1x remizovaly, což je skvělý výsledek. Tato bilance holkám přinesla zlaté medaile a obrovskou radost z úspěchu a ze hry. Holkám se dařilo podání, vhodně umisťovaly míč soupeři. Nějaké ty chybičky se také vloudily např. chybné přihrávky, nepřijetí míče apod. Ale tyto chyby je posouvají zase k o něco lepším výkonům. Elenka byla ze svého prvního turnaje nadšená. Děkujeme paní Vostřelové za pomoc s dopravou a doprovodem na turnaj.

 

Žlutý volejbal 2. třída - Emča, Štěpa, Terča - holky odehrály celkem 5 zápasů a všechny vyhrály. Tento výsledek neznamenal nic jiného, než že se holky umístily na 1.místě ve své skupině a získaly zlaté medaile. Holky předvedly skvělý herní výkon, při hře spolupracovaly a zkrátka výsledek hovoří za vše. Gratulujeme. 

 

V odpoledních hodinách měly svou premiéru - Eliška, Terča, Anička, Sára, Valča, Sofča - v barvách červeného volejbalu/plynulý prstový volejbal. Holky na turnaj jely s obavami a ne příliš velkým očekáváním. Ale nakonec oba naše týmy obsadily 4.místo ve svých skupinách, což je skvělý výsledek. 

V modrých barvách hrály - Sofča, Larča, Klárka, Elča Kl., Elča Kř., Barča B., Barča V. I zde jeden z našich týmů přivezl medaili a sice bronzovou. Druhý tým skončil na 4.místě. Všem holkám gratulujeme a všem rodičům děkujeme za pomoc. 

 

 

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit