You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Poslední turnaj BMV v České Třebové jsme si parádně užili

V neděli 11. 6. se uskutečnilo poslední kolo sezóny v BMV v České Třebové. Tentokrát se hrály všechny barvy v dopoledním čase. Takže tentokrát nás jela pořádná sestava 5 aut, 20 hráček. Turnaj doprovázela dobrá nálada, chuť hrát a bojovat o dobrý výsledek, počasí nám také přálo. Byl to povedený téměř "letní" turnaj. 

Žlutý volejbal 1.třída - Editka, Beátka, Amálka, Elenka. Holky bojovaly statečně, ovšem rezervy byly v dobíhání míčů a také holkám hodně vyklouzával míč z ruky. Ale i tak je moc chválíme. Holky obsadila ve své skupině 5. a 8. místo. 

Žlutý volejbal 2.třída - Emička a Štěpa. Jejich turnajové snažení a boj nakonec vyústil v boj o 3.místo s týmem Litomyšle (kluci). Byl to napínavý boj do poslední chvíle a holky nakonec vyhrály. Radost byla obrovská. Gratulujeme. 

Červený volejbal - Eliška, Vali, Sára, Péťa, Sofča. Vzhledem k tomu, že červených týmů bylo nejméně, holky odehrály 4 zápasy dvoukolově. Eliška s Vali nakonec vybojovaly krásnou stříbrnou medaili. 

Modrý volejbal - Larča, Terča, Nellča se dostaly do finále a bojovaly o první místo ve své skupině. Jejich soupeři byli kluci z týmu Svitav (Fíďa Vašek). Byl to vyrovnaný zápas ale nakonec holky prohrály. Ale i tak jsme se radovaly za stříbrnou medaili. Sofča, Gabča, Vaneska vyhrály zápas o 3 místo, takže si domů odvezly bronzovou medaili. Klárka, Elenka Kl., Barča V. obsadili pěkné 5 místo. 

Každá hráčka dostala sladkou odměnu za turnaj, takže každý byl spokojený i bez medaile. Děkujeme všem rodičům, kteří jeli na turnaj s námi a pomohli s dohledem při turnaji a fandili. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit