You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Také kadetkám se o volejbalovém víkendu dařilo

Po sobotním ligovém zápase nás rovněž na domácí palubovce čekaly zápasy krajského přeboru U2O proti VK Choceň.

Do prvního zápasu vstupujeme s dobrou a bojovnou náladou. Že to bude těžký zápas se dalo čekat, ale že bude až tak vyrovnaný!? Celý první set se přetahujeme o každý bod, pokud se nám podaří utéct, soupeř nás zase dotáhne a naopak. Nakonec rozhodnou pevnější nervy, Majda v poli a trochu štěstí, první set vítězíme 30:28. Druhý a třetí set vypadají jako přes kopírák, celkem kvalitní a spolehlivý servis nás v koncovce podrží a oba sety vyhráváme shodně 27:25. Uff, docela nervy pro ty, co nehrají a jen se dívají :)

 

Pro krátké pauze nastupujeme k druhému zápasu. Na hřišti je opět naše základní sestava a začíná přetahovaná o každý bod. Od začátku setu je vidět na naší straně více nepřesností a chyb ve všech herních činnostech, ani na servis se již nemůžeme tolik spolehnout. Chyby na příjmu nás pak v koncovce stojí výhru a prohráváme 24:26. Druhý set ale opět otáčíme a vyhráváme největším bodovým rozdílem toho dne 25:22. Na výsledku třetího setu zapracovala špatná atmosféra v týmu, která vedla k celkovému propadu. Střídáme vše, co má ruce a nohy, aby se holky alespoň rozehrály a dostaly zpět do tempa. Zachránit set už nelze, ale stále je tu možnost vyrovnat ve čtvrtém. Na hřišti necháváme ty nejzkušenější hráčky. I tak se nám ale nedaří dobře začít, ztrácíme 4 servisy po sobě.. Naštěstí trpělivou hrou dotahujeme a zvítězíme 26:24. Kdo by čekal, že alespoň tie-break bude jednoznačný, tak se mýlí.. O každý bod se všichni rvou, každý složený míč je tvrdě vybojovaný. Vítězíme 16:14. Dvě hodiny a vítězství 3:2 je v DÚ!Díky všem fanouškům, byli jste dalším hráčem týmu!

 

Díky všem fanouškům, byli jste dalším hráčem týmu!

 

Hrály: L. Samková, M. Kutová, J. Jirečková, A. Samková, K. Černá, D. Dvořáková, K. Doubková, L. Jiskrová, L. Nádvorníková, M. Vašková, K. Vašková

 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit