You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Další výhry v řadě

V neděli 8.10. jsme hostili v DÚ kadetky VK Litomyšl - soupeřky, o kterých víme, že nám umí pořádně zatopit.

 

V týmu již začínají úřadovat nemoci a tak obvyklý tým kadetek není úplně kompletní. To nám ale momentálně tolik nevadí, protože věkově se nám do týmu vejde i pár hráček nastupujících hlavně v lize juniorek. Oproti minulým sezónám změna, můžeme si dovolit více střídat.

 

V prvním zápase se nám daří dobře hned od začátku, udržujeme si vždy nějaký náskok a i když některým hráčkách se servis příliš nedaří, některé naopak svým servisem výrazně míchají skóre. První set vyhráváme 25:17. Do druhého setu můžeme vstoupit o něco klidnější, ale nakonec to vypadá, že polevujeme v koncentraci a soupeřky toho využívají. Opět nám ale pomáhá skvělý servis a v napínavé koncovce vítězíme 25:23. Také třetí set si pohlídáme a bez větších zádrhelů vítězíme 25:19. Celkově tedy 3:0 pro Dolní Újezd.

 

Po krátké pauze nás čeká druhý zápas. Nastupuje stejná sestava, ale naším cílem je vystřídat na hřišti více hráček. První 2 sety končí poměrně hladce v náš prospěch. Nikdo z nás tedy asi nečeká, že třetí a čtvrtý set si naopak připíšou soupeřky. Koncovka třetího setu je z naší strany pokažená hned od příjmu a práce v obraně. Litomyšl se dostává do varu a my jen přihlížíme. Čtvrtý set začíná obdobně a my se jen těžko dostáváme zpátky do sedel. Prohráváme 25.27 a jde se do tiebreaku. Na hřišti zůstávají nejzkušenější hráčky. Zdá se ale, že holky z Litomyšle už nemají sílu vzdorovat a tak si set lehce bereme 15:6. Zisk 5 bodů do tabulky je super, jen škoda těch zmatků uprostřed druhého zápasu.

 

Další dvojzápas nás čeká opět doma v sobotu 14.10. proti celku z Poličky. Za fanoušky budeme rády!!

 

Hrály: L. Samková, K. Doubková, D. Dvořáková, M. Kutová, J. Jirečková, M. Vašková, K. Vašková, L. Jiskrová, A. Samková, A. Tláskalová, K. Černá

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit