You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

I kadetky mají rády dlouhé bitvy

Třetí víkend v řadě nás čekalo utkání U20Z a opět na domácí palubovce, tentokrát přijely soupeřky z Poličky.

V minulé sezóně ligový tým je pro nás neznámým soupeřem, poslední roky jsme neměly to štěstí se s ním potkat. Do prvního setu prvního zápasu vstupujeme velmi dobře, pohlídáme si servis, daří se pole i útok. Nad očekávání hladce vítězíme 25:14. Před druhým setem si říkáme, že nesmíme polevit v pozornosti a stále hrát svůj volejbal. To se nám v dalším setu jakžtakž podaří, ale bohužel nás čeká set třetí.. Již do začátku střídáme hráčky, aby holky, které budou hrát i v neděli ligu juniorek měly ještě nějaké síly. A to se krutě nevyplácí, začínáme kupit chybu za chybou, zdaleka největším problémem se pro nás stává první servis a vlastní vyhozené míče z útoku. Třetí set prohráváme a tak nezbývá nic jiného, než odehrát čtvrtý :). Do hřiště se opět staví obvyklá sestava, vyhráváme 25:19 a zhluboka si oddychneme.

Cílem druhého zápasu byla nejen výhra, ale také co nejrychlejší odehrání, aby holky pošetřily síly i do dalšího dne. No, hůře už to asi dopadnout nemohlo, první dva sety prohráváme shodně 23:25. Ačkoliv soupeřky nepředvádí nic, co by nás mělo nutit dělat chyby, chodíme jim samy naproti. Počínaje servisem, příjmem a pohybem v poli, konče komunikací na celém hřišti. I tak se ale nehodláme jen tak vzdát a důrazně si vysvětlujeme, že vyhrát ještě můžeme. Druhé dva sety se nám podaří uhrát v náš prospěch nejtěsnějšími rozdíly a míříme do tiebreaku. Ačkoliv v průběhu setu vedeme, v koncovce se nám opět nedaří přijmout a tím si zápas prohráváme 2:3.

Jednoznačně velká škoda tohoto zápasu! Stále je na čem pracovat, ale holky si také zaslouží kratší odpočinek od zápasů a mohou si užít volného víkendu. A pak vzhůru na Pardubičky!

Hrály: L. Samková, K. Doubková, D. Dvořáková, M. Kutová, J. Jirečková, M. Vašková, K. Vašková, L. Jiskrová, A. Samková, A. Tláskalová, K. Černá, L. Nádvorníková

Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit