You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

První zápasy kadetek venku

Kadetky čekal 4.11. teprve první výjezd na soupeřovo hřiště do Pardubiček. 

Na soupeřky jsme si nachystaly 2 změny - jednu v podobě nových dresů (díky sponzorům!!) a druhou v podobě omlazeného týmu. S sebou jsme vzaly pouze 7 hráček z řad kadetek, další 3 hráčky jsme si vezly z řad mladších žákyň. Doufaly jsme, že i takto své vítězství obhájíme a zbytek mančaftu si bude moci užít zasloužené volné neděle.

V Pardubičkách na nás čeká stará sokolovna, hřiště ode zdi ke zdi, od balkónu k pódiu. A taky zima.. Chtěla bych napsat, že to byly dva zápasy, kdy jsme soupeře nenechaly nadechnout a téměř nic jim nedovolily.. Tak docela pravda by to ale nebyla. Hned do prvního setu vstupujeme velmi vlažně a jak je u nás poslední dobou zvykem, chybujeme na servisu. A tak bereme time a znovu si vysvětlujeme, že takto se fakt vyhrát nedá. Uff, trochu to pomohlo, alespoň většina hráček si servis od této chvíle pohlídá. Po dobře rozehraných začátcích můžeme střídat do hry holky z mladších žákyň. A musím žačky pochválit, protože většinou nemají problém uhrát si svoje a pomoci tak týmu ke dvěma vítězstvím. 

Celkem si tedy domů vezeme 6 bodů a stále držíme první místo v tabulce!

Hrály: Samková L., Kutová M., Doubková K., Vašková M., Nádvorníková L., Jiskrová L., Tláskalová A., Jirečková J., Matoušová L., Boštíková T.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit