You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Stále vyhráváme!

Kadetky neztrácely čas a hned v pátek 17. listopadu vyrazily do České Třebové k odehrání dalšího kola U20Z.

První set zahajujeme obrovským množstvím chyb na naší straně. Začínáme zkaženými servisy, končíme vyhozenými míči na smeči. Prohráváme 2:6, z čehož pět bodů bylo jen a jen našich. A tak zase musíme uklidňovat hlavy, nervy a sebe navzájem, že je to jen o nás a že musíme přestat chybovat, uhrát základní míče.. Naštěstí se nám to daří, rychle se dostáváme do sedel, zatlačíme servisem a soupeřky už moc k ničemu nepustíme. Vyhráváme 25:14. Druhý set je taková malá noční můra, měníme základní sestavu a jsme zase tam, kde jsem byly na začátku prvního setu. Kupíme chybu za chybou ve všech činnostech. Střídáme a horko těžko se soupeřkami držíme krok. V napínavé koncovce vyhráváme 31:29. Opět si říkáme, že je pro nás důležitý vstup do třetího setu, pohlídat si ho hned v začátku. To se nám konečně daří, vítězíme poměrně hladce 25:15, celkově tedy 3:0.

Za necelou hodinu nás čeká odveta, ve které již nepřipustíme žádné velké drama. I tento zápas vyhráváme 3:0. Do zápasu se zapojila celá sestava 10 hráček, které do České Třebové vyrazily, i když nutno říct, že starší a zkušenější většinou fandily z lavičky. 

Dalších 6 bodů je našich a holky čeká jeden víkend zaslouženého odpočinku.

Hrály: Samková L., Samková A., Kutová M., Jirečková J., Jiskrová L., Nádvorníková L., Tláskalová A., Černá K., Vašková M., Vašková K.

 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit