You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Poslední turnaje kadetek v tomto roce

Asi se dá říci, že to, co potkalo juniorky, se nevyhnulo ani kadetkám. To znamená - přepadlo nás trochu toho herního trápení.. 

 

V neděli 10.12. jsme vyrazily na odvetné dvojutkání proti Chocni U20. Zatímco v říjnu na domácí palubovce jsme soupeřky z Chocně dokázaly v dramatických utkáních těsně porazit, v odvetě jsme na žádnou výhru nedosáhly. Chtělo by se to svést na to, že svou roli sehrál nepříliš dobrý zdravotní stav některých hráček a také to, že v sobotu velká část z nich odehrála těžké utkání v lize. Nebyl to ale určitě jediný důvod.. Obrovské množství vlastních nevynucených chyb, se kterými se poslední dobou potýkáme, nás srazilo na kolena a zvednout se bylo nad naše síly. A to doslova, protože síla, odhodlání a radost se z našeho týmu vytratila. Prohráváme 1:3 a 0:3.

 

Do dalšího týdne se snažíme na nevydařený víkend zapomenout. Bohužel nemoci a jiné aktivity náš tým nadále oslabují a tak stěží sestavíme základní šestku. Zachraňují nás mladší žákyně Gabča Jirečková, Terka Boštíková a Lucka Matoušová. A tak 9 statečných odjelo v neděli 17.12 do Moravské Třebové, která se průběžně drží na spodku tabulky. Gabča si vyzkoušela post na liberu a nakonec se nám podařilo zapojit i zbývající dvě mladší hráčky. Stále bojujeme s vlastní nepřesností a také nám dělá problém jednoduše složit míč na soupeřovu stranu sítě. Výsledek jsme si ale i tak pohlídaly a domů přivezly 6 bodů.

 

Úplný závěr roku se nám asi nevyvedl zcela podle našich představ, čelo tabulky je velmi vyrovnané a díky prohrám v Chocni s největší pravděpodobností o první místo přicházíme. Ale stále je vše otevřené, a já věřím, že si všechny holky přes vánoční volno pořádně odpočinou a v novém roce tu správnou volejbalovou chuť zase najdou.

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit