You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Minivolejbal v Praze

O víkendu 25.-26.9. jsme vyrazily na Celostátní finále minivolejbalu do Prahy.

Do Prahy jsme se vydaly vlakem z České Třebové. Za dvě hodinky jsme dorazily do Libně a dál jsme pokračovaly tramvají. Víkendové klání se odehrálo v Areálu pražské UNYP ARÉNY na venkovním rugbyovém hřišti.

V sobotu všechny týmy čekaly základní skupiny. Některé skupiny byly sedmičlenné, některé šestičlenné. V červené, oranžové, žluté barvě se hrálo na 10 minut. V zelené a modré se odehrál jeden set do 15 bodů.

Náš oddíl měl na tomto turnaji celkem 4 týmy - žlutý, 2 červené a modrý. Ve žlutých tričkách bojovaly do roztrhání těl Elenka s Elenkou. Za červený A tým hrála Sofča, Anetka, Vaneska, za B tým Larča, Klárka, Nellča. Za modrý tým odehrála Gabča, Nica, Lucka. Trenérkou žlutých byla Marci, červených Péťa a Kája, modrých Gabča.

Holky odehrály 5-6 zápasů. Některým družstvům se dařilo, jiné se trápily a bojovaly samy se sebou.

Po našich odehraných zápasech jsme se jely mrknout jak se hraje extraliga žen - Olymp Praha versus Šelmy Brno. Dojely jsme na začátek 3. setu, a bylo se na co koukat. Napínavé koncovky a tiebreak holky strhl a halou bylo slyšet jejich tleskání a fandění.

Po vítězství Olympu jsme běžely na metro a jely směrem na vojenskou ubytovnu do Ruzyně. Kde holky dostaly pokoj po dvou, osprchovaly se a hned usnuly.

V neděli nás opět čekalo 5-6 zápasů o umístění. Želízkem v ohni jsme měly tým žlutých, který v základní skupině všechno vyhrál a bojoval o bednu vítězů. Elenky se opravdu snažily, ale menší zranění, nervozita udělala svoje. Přesto obsadily krásné 4. místo. Moc blahopřejeme! I našim dalším 2 barvičkám se začalo dařit a získaly i nějaká ta vítězství. Přesto víme, že máme, co zlepšovat. Červený A - 31. místo, červený B - 39. místo, modrý - 23. místo.

Když holky zrovna nehrály, nebo nefandily tak využily FUN PARK. Kde bylo nespočet atrakcí - unikátní překážková dráha Ninja Race, laserová biatlonová střelnice, zóna odrážedel, nafukovací atrakce, little tikes a spousty dalšího.

Myslím si, že se slunečný volejbalový víkend povedl. Holky nasbíraly mnoho zkušeností, poznaly trochu Prahu, projely se metrem, tramvají, vlakem. Ale hlavně byly spolu, byly spolu jako jeden tým. A tým dělají zážitky a nejen volejbalové.

Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit