You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Trápení mladších žaček

Předposlední kolo krajského přeboru skupiny B se odehrálo 7.3. v České Třebové.

Vyrazily jsme v plné sestavě a hned v prvním zápase se postavily proti týmu Svitav – soupeřkám, které již dobře známe. Holky začaly odhodlaně a dá se říci, že jim to vydrželo celý zápas. V prvním setu se soupeřky snažily vzdorovat, v druhém již byla výhra snazší. Vyhráváme 2:0 a máme 1 kolo pauzu.

Po ní nás čeká tým Pardubic – pro nás celkem neznámý soupeř, naposledy jsme s ním hrály v 1. kole. Až na jednu výjimku podávají všechny soupeřky spodem, žádné velké smeče, útoky zadarmo..  Popravdě ani nevím, co k tomu napsat, protože prohráváme o 10 míčů. V druhém setu se sice trochu zvedáme a nakonec ho i s vypětím všech sil vyhrajeme, ale tie-break už zase jen odstojíme. Marnost..

V třetím zápase stojíme proti České Třebové, nejtěžšímu soupeři toho dne. A najednou zase hrajeme to, co umíme, hýbeme se v poli, útočíme.. Na starší a zkušenější hráčky to samozřejmě nestačí, velké množství našich individuálních chyb, menší vyhranost a převaha soupeřek na síti udělá své. I tak ale z naší strany ten hezčí zápas..

Poprvé za celou sezónu (a na její závěr) padáme do třetí výkonnostní skupiny. Všechny holky jsem poprosila o krátké vyjádření jejich pocitů. Za splnění úkolu mají můj dík.

Míša Vašková (kapitánka pro tento turnaj): Se SY se mi hrálo dobře, nebyly totiž nijak těžké. S Pardubicema už to bylo horší, přestaly jsme úplně hrát, přestože jsme si myslely, že vyhrajeme. Ale mýlily jsme se. Nejlépe se mi hrálo s ČT, i když jsme zrovna prohrály.

Jolča Jirečková: První zápas se nám dařil hrály jsme proti Svitavám vyhrály jsme 2:0 na sety . Hrálo se mi dobře , hezky jsme se povzbuzovaly .Na druhý zápas  proti Pardubicím jsme přišly na hřiště až moc sebevědomě prohrály jsme v tiebreaku  2:1. V prvním setu jsme prohrávaly o 10 bodů a tak jsme se už moc nesnažily. Druhý set jsme se už zlepšily a vyhrály jsme .  Třetí set  nám opět nevyšel , jak jsme si představovaly . Brzy jsme prohrávaly o šest bodů a už se nám nepodařilo výsledek otočit . Třetí zápas s Českou Třebovou  jsme se snažily mnohem více,ale na výhru jsme bohužel nemněly prohrály jsme zaslouženě 2:0 .  Těmito výsledky jsme sestoupily do skupiny C. Příště musíme zabojovat o návrat do skupiny B.

Lucka Nádvorníková: První zápas byl v celku dobrý a víc jsme bojovali. Druhý zápas jsem nehrála ale myslím si že jsme do toho šly jako že je porazíme že jsou lehký a tím jsme přestali hrát. A ten třetí si myslím že byl lepší než dříve protože jsme měli lepší příjem.

Pája Lipavská: V prvním zápase  se mi  hrálo  dobře. Do druhého zápasu jsme nastoupily s velkým sebevědomím, které nám protihráčky sebraly.V třetím  zápase jsme nehrály tak špatně, ale na výhru nám  to nestačilo.

Lucka Samková: Mé pocity z mladších žákyň jsou smíšené protože v prvním zápase proti Svitavám jsme hráli dobře snažili jsme se zasmečovat, běhali jsme po hřišti a povzbuzovali se(i když jsem nehrála měla jsem ze zápasu dobrý pocit).

Majda Kutová:  Zápas proti SY: Proti Svitavám se mi hrálo dobře všichni jsme se hýbaly a snažily se.

Zápas proti Pa: Proti Pardubicím se mi moc dobře nehrálo nehýbaly jsme se. Na hřiště jsme přišly s tím že vyhrajeme ,ale Pardubice se snažily a hrály dobře.

Zápas proti Čt :Proti České Třebové se mi hrálo dobře nevzdaly jsme se hned na začátku a bojovaly jsme.

Týnka Doubková: Hrálo se mi dobře ale mohla bych se více snažit a hýbat. První zápas jsem nehrála takže nemohu hodnotit. První set druhého zápasu mi to moc nešlo a hrálo se mi docela dobře. A třetí zápas už mi to až tak nešlo, hrálo se mi dobře.

Linda Jiskrová: Dobře se mi hrálo jen se Svitavami. S Pardubicemi sem si myslela že vyhrajeme a že to nebude námaha ,ale byla. Česká Třebová hraje dobře ,ale mohly sme proti ní vyhrát alespoň jeden set ,ale nepovedlo se . A pocity mám dobrý i špatný.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit