You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

KP mladších žákyň 2019/2020

Krajský přebor za nás odehrál jeden tým v novém složení : Majda Kutová, Jolča Jirečková, Míša Vašková, Lucka Nádvorníková, Lucka Samková, Kristýnka Doubková, Pája Lipavská, Linda Jiskrová.

 

Celkem bylo v soutěži přihlášeno 13 družstev. Odehráno bylo jedno kvalifikační kolo a 9 soutěžních kol. Poslední 10. kolo bylo díky nouzovému stavu zrušeno. Dá se tedy říci, že výsledná tabulka odpovídá realitě a příliš už by se toho jedním kolem nezměnilo.

 

Holky od začátku nebyly favoritky (vzhledem k věku), přesto dokázaly mile překvapit, protože celou soutěž odehrály v první či druhé výkonnostní skupině. Vytrvale sestupovaly (pokud hrály se silnými soupeřkami a na hřišti převažoval strach) nebo naopak stoupaly směrem do skupiny A (pokud hrály s rovnocennými soupeři a pomáhalo nám sebevědomí). Celkové páté místo proto musíme považovat krásné umístění. Před sebou jsme nechaly pouze starší soupeřky a některé se starších dokonce i za sebou.

 

Všechny hráčky si zaslouží velké poděkování za účast na trénincích, turnajích a vůbec skvělé chování v rámci celého týmu!

 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit