You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

První výhry

V sobotu 22.10. 2022 se konalo první kolo soutěže mladších žákyň v Dolním Újezdě. Tentokrát jsme měřily síly s týmy z Moravské Třebové, České Třebové a Pardubic.

Bohužel začátek turnaje nebyl úspěšný, a i když děvčata bojovala, urvat alespoň jeden set se soupeřkami z Moravské Třebové se nepodařilo.

Po delší pauze naskakujeme do utkání proti České Třebové. V prvním setu se nám daří, hrajeme pěkný volejbal a vítězíme s velkým náskokem. Druhý set už tak pohodový nebyl. Začaly jsme kazit podání a hra v poli byla čím dál nepřesnější. Soupeřky nám však i tak nestačí a v tomto utkání vyhráváme.

Do posledního zápasu jsme šly po delší přestávce proti hráčkám z Pardubic. Trošku nám po pauze zkameněly nohy, což bylo vidět především v poli. Ačkoliv byl první set dost vyrovnaný, nakonec prohráváme. Pardubice jsme však druhým setem vyvedli z rovnováhy naší výhrou. Třetí set byl dramatický až do samotného konce. V tiebreaku holky bojovaly o každý bod a za vítězství si nakonec připisujeme 2 body.

 

Celkově chválím holky za jejich výkon a snahu. Bohužel stále chybí bojovnost a týmová práce. Děláme mnoho zbytečných chyb i u jednoduchých míčů a nemluvíme spolu v poli. Stále je před námi spousta práce, ale věřím, že výsledky budou lepší a lepší.

 

Výsledky: DÚ – Moravská Třebová 0:2, DÚ – Česká Třebová 2:0, DÚ – Pardubice 2:1

 

Hrály: Lucka Matoušová, Anetka Čejková, Terča Boštíková, Vaneska Fulíková, Klárka Nádvorníková, Larča Kadlecová, Sofča Čejková, Barča Vomočilová, Elenka Kladivová, Elenka Křivohlávková, Nellča Matoušková

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit