You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Jedna výhra na postup nestačí

12.11. jsme se potkaly s našimi soupeřkami ze skupiny B v Lanškrouně. Hrály jsme tři zápasy – s Poličkou, Českou Třebovou a Lanškrounem. 

12.11. jsme se potkaly s našimi soupeřkami ze skupiny B v Lanškrouně. Hrály jsme tři zápasy – s Poličkou, Českou Třebovou a Lanškrounem. Zápas s Poličkou začal poněkud pomalým tempem z naší strany. I během druhého setu hra nevypadá, tak jak má. V koncovce se nám nedaří a zápas prohráváme. V druhém zápase holky začínají dělat to, co mají. Hra je na obou stranách vyrovnaná. Naštěstí se nám podaří udělat bodový náskok. Celou hru bojujeme a zbytečně nechybujeme. Stále však máme problém si křičet na míč. S malým náskokem ale vyhráváme oba sety nad soupeřkami z České Třebové. Do posledního zápasu jdeme již s větší motivací. Lanškroun nám ale začátek velice ztížil. Nedaří se se nám přihrávka a děláme zbytečné chyby. Druhý set je velice vyrovnaný. Avšak za dramatického stavu 24:24 kazíme příjem a zápas tím prohráváme.

Celkově se po malých krůčkách zlepšujeme, holky si začínají více věřit, ale stále je na čem pracovat.

 

Výsledky: DÚ – Polička 0:2, DÚ – Česká Třebová 2:0, DÚ – Lanškroun 0:2

 

Hrály: Lucka Matoušová, Gabča Jirečková, Anetka Čejková, Terča Boštíková, Vaneska Fulíková, Larča Kadlecová, Sofča Čejková, Barča Vomočilová, Barča Bartošová, Nellča Matoušková

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit