You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Opět doma, ale výsledek horší

Další kolo mladších žákyň jsme uspořádaly opět na domácí půdě. Myslela jsem si, že nám to herně pomůže, ale......

Dolní Újezd - Polička (0:2) 

S prvními zápasy se dost pereme než se rozehrajeme. Ani tento nebyla výjimka. Měly jsme spousta individuálních chyb, a bohužel z toho soupeřky těžily. V prvním setu jsme zkazily minimálně 8 podání. Druhý set jsme přestaly hrát úplně. 

 

Lanškroun - Dolní Újezd (2:1) 

V prvním setě jsme obměnily postavení, abysme posílily bloky. Riskantní tah se vyplatil a my první set vyhrály. Byl to nejhezčí set z celého dne, u holek jsme viděly radost ze hry, chtít vyhrát a hlavně bojovnost. Nevím co se stalo, ale druhý set byl stejný jako první zápas. Chybí příjem, náhra a samozřejmě útok. Tiebreak je stejný jako druhý set. Je to škoda, Lanškroun byl oslabený a přesto nás porazil. 

 

Dolní Újezd - Svitavy A (2:0) 

Asi nejklidnější zápas. Holky si odehrály svoje, začaly podávat i pár pěkných útoku jsme viděly. 

 

Dolní Újezd - Pardubice (2:1)

První půlka zápasu byla hezká, holkám stačilo podat a pohlídat si sako. Konečně se do hřiště dostala i lavička. Ale co se stalo další set? Holky si myslely, že se vyhraje samo, ale to nám soupeřky udělaly čáru přes rozpočet. Na druhé straně  bojovaly jako dračice, nevypustily ani jeden balon  a těsnou výhru si zasloužily. My jsme musely zase spadnout z obláčku a začít hrát. Pomalu a jistě přidáváme bod za bodem, v koncovce nás podrží tvrdé podání a my vyhrajeme. 

 

Poslední 2 herní víkendy se trápíme. Holky nedodržují, to co po nich chceme. Máme velké množství vlastních chyb, z kterých supeři těží. Musíme zapracovat nejen na herních činnostech, ale také na psychice a spolupráci na hřišti. Zase musíme hrát jako jeden tým :) 

 

Hrála: Gabča, Terča, Larča, Nellča, Anetka, Vaneska, Barča V., Barča B., Sára, Elenka Kl., Elenka Kř., Klárka 

 

Výsledky: https://www.cvf.cz/souteze/soutez/?soutez=PA-U14Z&skupina=pa-u14z-a-3kolo&sezona=2023%2F24

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit