You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Volejbalové soustředění mladších skupin

Hned v druhém srpnovém týdnu od 9. – 13. 8. jsme absolvovaly letní soustředění a začaly se tak aktivně připravovat na následující sezónu.

 

Skvělé zázemí nám poskytl penzion Taurus, kam hned v pondělí nastoupilo celkem 24 děvčat. Od těch nejmenších prvňaček až po zkušené starší žákyně.

 

Každý den nás čekaly 2 tréninkové bloky – dopolední dvouhodinový trénink na antuce a odpolední dvouhodinový trénink v hale. Vzhledem k tomu, že nám přálo teplé letní počasí, prokládaly jsme trénink kondičním plaváním na místním koupališti.

 

Středa se odehrála v odlišném sportovním duchu. Dopoledne jsme se vydaly do přírodního lanového parku v Osíku, kde jsme si prověřily naši fyzickou zdatnost. Na místním přilehlém hřišti jsme také absolvovaly rychlostní a pohybovou průpravu formou nejrůznějších her. Ani chvíli jsme nezahálely.

 

Odpoledne nás čekala jóga pod vedením Aničky Doubravové v krásném prostředí našeho místního koupaliště, která byla proložena plážovým volejbalem.

 

Na soustředění byl bohatý večerní program plný soutěží, her, nechyběla tradiční šipkovaná, noční hra a také karneval. Tentokrát na téma OVOCE A ZELENINA. Děkujeme všem za krásné a originální kostýmy.

 

Páteční dopoledne bylo zakončeno závěrečným turnajem, do kterého všichni vstoupili s velkým nasazením. Po obědě jsme vyhodnotily celý úspěšný týden, rozdaly dárky (krásné sportovní tašky a batohy) a společně se rozloučily. Děti odcházely domů spokojené, s úsměvem, bez zranění, avšak únava se také dostavila.

 

Dovolte nám, abychom nejdříve poděkovaly penzionu Taurus a kuchařkám za skvělé zázemí a péči. Vážíme si každé pomoci v jakékoliv podobě - potisk triček Matoušovi, Anička D. jóga, Havranovi koupaliště DÚ i  maminky za upečené dobroty.

 

 

 

Součástí letní přípravy starších žákyň pak byl tradiční Zmrzliňák v Lupenici o posledním prázdninovém víkendu. Krásný venkovní areál, stanování a plno volejbalu – co víc si na závěr prázdnin přát. Odjely jsme v plné sestavě a doufaly, že se počasí umoudří a umožní nám všechny zápasy odehrát.

 

K naší radosti se tak stalo. Celkem jsme odehrály 6 zápasů, některé lépe, některé hůře, některé trochu smolně. Konečné 4. místo pro nás znamenalo krásnou tečku za letní přípravou.

 

Hrály: Kutová M., Jirečková J., Doubková K., Havlíková Z., Nádvorníková L., Samková L., Vašková M., Jiskrová L., Lipavská P.

 

Jitka Heinischová, Petra Vašková

 

Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit