You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

10. ročník vánočního volejbálku pro všechny

Po roční pauze, zapříčiněné covidovými restrikcemi, jsme se letos k naší velké radosti mohli o vánočních prázdninách opět sejít a protáhnout se po gurmánsky náročných svátcích.

Předcházelo tomu spousta obav, zda vůbec něco plánovat, zda vůbec někdo přijde a jak to tedy vše zorganizovat. Nakonec si ale vše sedlo tak nějak přirozeně, lidí se přihlásilo také dostatek, a tak uspořádání nic nebránilo. 

V úterý 28.prosinci jsme připravili 3 kurty pro 8 čtyřčlenných týmů, rozlosovali, kdo koho bude mít za parťáka, rozehřáli svá zimní těla a mohlo se jít hrát. Čekala nás porce 28 zápasů v 10 kolech. Každý zápas měl 15 minut. Někdy čas utekl jako voda, jindy se hluboce prohrávající tým modlil k rychlejšímu konci :D. 2  týmy v každém kole odpočívaly a mohly čas využít k občerstvení, které opět připravili někteří šikovní volejbalisté (nebo předpokládám spíš volejbalistky).  Krátce po sedmé hodině večerní bylo jasno o vítězi. Jsem ráda, že se dodržujeme pravidlo, kdy žádný tým neodejde bez výhry ani prohry. Některé zápasy  byly velmi napínavé, některé jasné, ale doufám, že dobře si zahráli všichni. Však nešlo úplně tak o výsledek, jako o radost ze hry a z pohybu. Jsem ráda, že se zapojují naše mladé volejbalistky, které motivují svým výkonem především starší a pokročilé, aby překročili své poklidné hranice. Letos se nám objevilo na turnaji i dalších několik nových tváří, takže bylo napínavé, jak na tom kdo bude. No a jak to tedy dopadlo?

1. V. Vašek, M. Frantová, V. Fulíková, M. Sekyra

2. T. Rajman, A. Brůnová, K. Vašková, R. Valdhans

3. M. Jícha, I. Šplíchalová, R. B. Šplíchal, R. Kleinerová

4. H. Kolčava, D. Koukolová, M. Kutová, K. Rejmanová

5. M. Ropek, M. Ropková, M. Svobodová, I. Pulkrábková

6. J. Vosmek, E. Ropková, J. Samek, J. Valdhansová

7. M. Janecký, A. Janecká, R. Janecká, M. Lipavský, Hungi

8. Hoang Vu Huy, A. Samková, K. Svoboda, A. Novotná

 

Každý tým byl za svůj výkon odměněn hodnotnými cenami, za které moc děkujeme především firmám Orion, Limes a Dr. Max. 

Po sportovním výkonu se většina volejbalistů přesunula Na Rovinku, kde se M. Makovský  postaral o naše hladové a žíznivé žaludky. Děkujeme. Poturnajové debaty u dobrého moku se jako každý rok protáhly do hluboké noci a řádně tak zakončily sportovní odpoledne. 

Děkujeme všem, co přišli a sportovali nebo jen fandili a koukali. Atmosféra v tělocvičně byla jako každý rok nádherná a my se budeme těšit na příští rok, že snad zas budeme moct po svátcích protáhnout naše tělesné schránky. Volejbalu a sportu zdar. 

 

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit