You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Vánoční volejbálek 2022

Ani letos jsme nevynechali příjemné odběhnutí od vánočního přejídání a alkoholového deliria a uspořádali Vánoční volejbálek pro všechny.

Poslední roky nám v tom dělal nepořádek covid, letos pro změnu chřipková epidemie. I přesto se ve středu 28.12. sešlo v tělocvičně 7 týmů, které mezi sebou nelítostně bojovaly o každý bod. Družstva jako vždy tvořili 4 hráči, muži i ženy, profíci i amatéři, mladí i zkušení. Jsem ráda, že i letos se nám podařilo dostát tradice, že žádný tým neodešel bez výhry i prohry. Některé zápasy byly vyrovnané až do poslední sekundy, jiné hrané na pohodu. 22 minut vyčerpávajícího sportování dávalo našim tělům pořádně zabrat.

Důležitý ale byl pohled na všechna hřiště. Zápal, radost, emoce, bojovnost, skoro vždycky fairplay jednání, o tomhle sport přesně je. Letos přišlo i spoustu diváků podpořit své favority, takže v tělocvičně to žilo. K dispozici bylo malé tekuté alko i nealko osvěžení a k jídlu drobné občerstvení, které přinesli sami hráčky a hráčky a v pauzách po vyčerpávajících bojích opravdu bodlo. Jsme rádi, že letos se to obešlo i bez vážnějších zranění. 

6 zápasů, 132 minut náročné hry. A jak to nakonec dopadlo?

1. M. Černý, M. Jireček, A. Janecká, K. Vašková

2. T. Rajman, B. Šplíchal, M. Kutová, M. Svobodová

3. M. Jícha, M. Janecký, I. Šplíchalová, I. Pulkrábková

4. M. Ropek, K. Svoboda, M. Ropková, M. Frantová

5. J. Kopecký, V. Vašek, E. Ropková, L. Kuchtová

6. J. Samek, J. Zerzán, P. Rejmanová, A. Samková

7. M. Sekyra, F. Ropek, V. Fulíková, K. Černá

 

Tradiční zůstala i pro letošek poturnajová beseda Na Rovince, kde jsme doplnili minerály a naplnili hladové žaludky. Brzy se domů rozhodně nešlo. Příjemné povídání se protáhlo až do pozdních půlnočních hodin (čímž děkujeme obsluze v hospodě, že s námi měla trpělivost) a někdo turnaj ještě zakončil tanečkem na zábavě v Sebranicích.

Děkujeme všem sponzorům, kteří nám poskytli i letos prima ceny do turnaje a každý si mohl domů něco odnést - firmám Orion, Limes, Nopek a M. Janeckému.

Děkujeme všem, kteří přišli, snad jste si to užili jako my. Tak třeba za rok na viděnou :).

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit