You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Holky z přehazované dovršily letošní újezdský hattrick

V letošním ročníku jsme přihlásily 3 družstva přehazované. Soutěže se zúčastnilo celkem 15 týmů, které byly rozřazeny do 2 skupiny podle své herní vyspělosti. Odehráno bylo celkem 6 turnajů včetně kvalifikace pohárovou formou, kdy 2 nejslabší z první skupiny padají do horší a první dva z horší skupiny vždy postupují do lepší.

Za Dolní Újezd A pravidelně hrály Lara Kadlecová, Sofie Čejková, Klára Nádvorníková. Holky si vedly po celou dobu skvěle. Pohybovaly se na předních příčkách v 1 skupině, skoro vždy turnaje ovládly. Holky využily svých herních zkušeností a v neděli 27. března potvrdily svou suverenitu v závěrečném kole ve Svitavách. Získaly tak pohár za 1. místo přehazované. Gratulujeme. Holky pomohly našemu oddílu završit super úspěšnou sezónu třetím krajským přebornickým titulem. Máme být na co pyšní.

Dolní Újezd B reprezentovaly Eliška Kořízková, Štěpánka Lipavská, Elen Křivohlávková, Elena Kladivová. Vzhledem k tomu, že pro většinu holek byl krajský přebor premiérou, vedly si celkem dobře. Po většinu soutěže se pohybovaly ve středu tabulky. Nakonec vybojovaly pěkné 8. místo. Určitě zapracujeme na komunikaci a pohybu na hřišti. Chválíme je za podání. Elenku Kladivovou pak za bojovnost, se kterou se vrhá pro každý míč. Věříme, že holky uplatní získané zkušenosti v příští sezóně a bude se jim dařit ještě víc.

Dolní Újezd C pak zastoupily holky nejmladší, pro které byla soutěž také premiérou – Petra Matoušová, Tereza Vosmeková, Sofie Černá, Anna Nádvorníková. Holky bojovaly statečně. V soutěži se teprve rozkoukávaly, byly zakřiknuté. Trápilo je podání, pohyb na hřišti a komunikace mezi s sebou. Ale věříme, že vše společnými silami zlepšíme. Holky obsadily celkově 15. místo.

Všichni jsme byli rádi, že sezóna byla odehrána bez omezení. Holky opět zažívaly radost ze hry, získaly řadu nových sportovních zážitků a zkušeností, vyrovnávaly se s úspěchy i neúspěchy tak, jak to ke sportu patří. Velké díky patří všem rodičům za pomoc a doprovody na jednotlivé turnaje.

J. Heinischová

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit