You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Kvalifikace krajského přeboru přehazované

V sobotu 8. 10. se konala kvalifikace přehazované ve Svitavách. Kvalifikace se zúčastnilo celkem 8 týmů. Hrál se systém každý s každým po dobu 8 min. bez střídání stran. Dolní Újezd zastupovaly 2 týmy.

DÚ A

Hrály: Eliška Kořízková, Anička Nádvorníková, Péťa Matoušová

Holky patří mezi favority v letošním ročníku. Holky patří mezi zkušené hráčky. Podání a zpracování míče je celkem v pořádku. Zlepšit však musíme pohyb na hřišti, být aktivnější a rychlejší ve hře, promýšlet jak a kam správně umístit míč.

 

DÚ B

Hrály: Sofinka Černá, Terezka Vosmeková, Emička Heinischová, Editka Čejková.

Pro Emičku a Editku to byl první start v soutěži přehazované. Pochválit holky musíme za kvalitní podání. Rezervy máme ve zpracování míče a v pohybu na hřišti. Je potřeba zrychlit nohy, nebát se doběhnout pro míč, víc spolu komunikovat, zrychlit nahrávky.

 

Celkové výsledky: DÚ A – 3. místo. DÚ B – 4. místo. Oba týmy tak budou hrát 1. kolo soutěže ve stejné skupině a na domácí půdě.

 

1. kolo soutěže se odehraje v neděli 13. 11. 2022 v následujícím složení: Skupina A, pořadatel DÚ: Polička, ČT, Letohrad, LA D, SY A, B, DÚ A, B. Skupina B, pořadatel Litomyšl: LA A, B, C, E, Pardubice, 6. SY C, D, Litomyšl.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit