You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Naše bojovnost nestačila na týmy SY a PO

V neděli 4. 12. se konalo 2. kolo přehazované. Tentokrát jsme jeli do Svitav, ZŠ Felberova. Hrálo se na 3 hřištích, 8 min., každý s každým. DÚ A i B se potkaly ve stejné skupině. Dále se zúčastnily Svitavy, Polička, Lanškroun.

DÚ A – Eliška, Anička, Péťa

Tým byl pro tento turnaj oslaben o jednu hráčku z důvodu nemoci. Holky bojovaly ve 3. Jedna z častých chyb bylo špatné podání a pomalé nohy v poli. Chyběly také rychlé kombinace hry a promýšlení, jak překvapit soupeřky. Víme, na čem je potřeba zapracovat. Holky měly celkem 3 výhry a 4 prohry, skončily tak kvůli horšímu skóre na 5.místě.

DÚ B – Terča, Sofča, Emička, Editka

Holky nastoupily do turnaje s energií a zápalem pro hru. První část turnaje se jim vydařila – 3 výhry. Zbytek zápasů však holky prohrály (4 prohry). Proti týmům SY a PO holky neměly šanci. Holky chválíme za podání, zlepšila se komunikace při hře a pohyb v poli. Trochu se ke konci turnaje projevila  únava. Vzhledem k velké zimě v tělocvičnách se hrálo bez přestávky.  Velmi vyrovnaný byl zápas s DÚ A – výhra holkám utekla o pouhé 2 body. Kvůli lepšímu skóre holky skončily na 4.místě.

V celkové tabulce se drží oba naše týmy na předních pozicích 4. a 5. místo – mají stejný počet bodů (27).

3. kolo se uskuteční v Poličce – sk. A: SY A, SY B, SY D,  PO, DÚ A, DÚ B, ČT, PA.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit