You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Další boj o body v Poličce

V neděli 29. 1. se uskutečnilo 3. kolo přehazované v Poličce. Turnaje se zúčastnily týmy ze Svitav, Poličky, Pardubic, České Třebové a Dolního Újezda. Celkem se hrálo 8 min 7 zápasů. 

Dolní Újezd A - Eliška, Péťa, Sára a Anička. Holky předvedly průměrný výkon. Rozhodně mají na víc. Hodně chybovaly v podání a v nepřesném umisťování míče protihráčům (auty). Stále jsou holky málo v pohybu v poli, nestíhají dobíhat krátké míče. Holky měly na svém kontě celkem 3 výhry a 4 prohry. Na turnaji tak obsadily 5.místo. Na tréninku máme co zlepšovat. 

 

Dolní Újezd B - Emča, Valča, Terča a Sofča. Holkám se začátek turnaje nevydařil, neboť první zápasy hrály s týmy Svitav a domácí Poličkou, na které herně bohužel nemáme. Po té se však karty otočily a holkám se začalo dařit. Dokonce porazily i DÚ A, sice o 1 bod, ale porazily. Holky chválím za podání a pohyb v poli. Opravdu se snažily bojovat a to se vyplatilo. Celkem holky vyhrály 4 zápasy a 3 prohrály. Na turnaji skončily na krásném 4. místě. 

 

V celkové tabulce se holky pohybují v přední části tabulky - DÚ B je na 4.místě, DÚ A na místě 5. Další 4 kolo se odehraje 26. 2. v Dolním Újezdě. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit