You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Závěrečné kolo KP - boj do poslední chvíle

V sobotu 15. 4. jsme se vydali odehrát poslední kolo KP přehazované do Lanškrouna. Stále bylo o co hrát a my jsme přijeli s odhodláním získat co nejvíce bodů. V Lanškrouně se odehrály zápasy pro obě skupiny A i B. Na turnaji byla příjemná atmosféra, zápasy na sebe navazovaly bez prodlevy. Na závěr proběhlo předání pohárů prvním 3 týmům. 

DÚ A - Eliška, Sára, Anička. Holky jely v sestavě bez Péti, která se kvůli nemoci nezúčastnila. Holky vyhrály celkem 5 zápasů a 2 prohrály. Dokonce porazily i pro nás vždy neporazitelnou Poličku. A obsadily tak 3.místo v turnaji. Holkám se dařilo podání, příjem míče a celkově už i smeč. Občas nějaká chybička v komunikaci a pohybu ve hřišti, ale z celkové hry byl velice dobrý dojem. Holky nestačily pouze na SY A a SY B - favorizované týmy. 

 

DÚ B - Valča, Terča, Emča, Editka. Holkám chyběla pro tento turnaj Sofča, kterou zmohla nemoc. Holky do hry vstoupily s úsilím a energií bojovat o co nejvíce bodů. Celkově vyhrály 3 zápasy a 4 prohrály. Toto skóre jim stačilo na pěkné 5.místo v turnaji. Holky opravdu makaly, snažily se dobíhat těžké míče, ale pořád ještě mají rezervy v konkurenci se staršími hráčkami. 

 

Celkově naše týmy v rámci Krajského přeboru přehazované obsadily DÚ A - 4.místo, DÚ B - 5.místo. 

Holkám gratulujeme a chválíme se je za celoroční odvedenou práci a hru a jedeme dál :-)

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit