You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Radost versus smutek a nervozita v rámci 2.kola KP přehazované v DÚ

V neděli 26. 11.  jsme odehráli 2.kolo KP přehazované v Dolním Újezdě. Odehrála se zde sk. A – přijely ty nejlepší týmy, celkem 9. Každý odehrál 8 zápasů – Po, Sy, ČT, La, DÚ.

 

DÚ A – Terezka, Sofinka, Emička. Holky vyhrály všech 8 zápasů a obsadily tak 1.místo této skupiny a v celkové tabulce jsou také na prvním místě. Holky chválíme za celkovou hru, spolupráci při hře a pohyb v poli. Jen tak dál. Další kolo holky odehrají v Litomyšli.

DÚ B – Editka, Beátka, Štěpánka, Terezka N., Elenka. Holky na základě 1.kola, ve kterém se umístily mezi prvními, postoupily do áčkové skupiny. Bohužel ale na áčkovou skupinu ještě nemáme. Holky byly pasivní, nehýbaly se dostatečně v poli, bály se si fandit a podporovat se. Byla na nich znát také nervozita v domácím prostředí. Bohužel nevyhrály ani jeden zápas. Zapracujeme a budeme trénovat hru, pohyb v poli a spolupráci při hře a hlavně, stmelovat celý tým a povzbuzovat se i při tom, když se nám nedaří. Holky padají zpět do béčkové skupiny, která se odehraje v Letohradě.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit