You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Sen se stal skutečností

V neděli 14. 4. se uskutečnilo závěrečné kolo KP přehazované dívek. Sk. A se odehrála v Lanškrouně, sk. B v Dolním Újezdě. 

DÚ A - Terča, Sofča, Emča, Editka. Do Lanškrouna jsme jeli s chutí bojovat o medaili. Holky však zároveň cítily nervozitu a tíhu zodpovědnosti dnešní turnaj nepokazit. Holky se v průběhu celého roku pohybovaly vždy na prvních příčkách tabulky. Do dnešního turnaje nastupovaly s náskokem 9 bodů. Holky odehrály celkem 9 zápasů - 7 zápasů vyhrály, 1 zápas remizovaly a 1 prohrály. Holky odehrály výborný turnaj. Snažily se, makaly, hýbaly se, poslední zápasy si zkrátka užily. Na turnaji tak obsadily 2. místo a celkově tak upevnily svoji pozici a s náskokem 10 bodů celou soutěž vyhrály. Máme obrovskou radost. Holkám moc gratulujeme a děkujeme za jejich snahu a celoroční úsilí, které se vyplatilo. 

 

DÚ B - Terča N., Štěpánka, Beátka, Elenka. Holky odehrály své zápasy v domácím prostředí a jak je vidět, tentokrát jim to moc svědčilo. Holky odehrály 7 zápasů - 2 zápasy vyhrály, 3 zápasy remizovaly, 2 zápasy prohrály. Celkově v dnešním turnaji obsadily 4. místo a to je super výsledek. V celkovém pořadí v rámci KP přehazované holky skončily na pěkném 13.místě z 18 týmů. Určitě máme stále na čem pracovat a co vylepšovat, ale to je výzva zase do další nové sezóny. Holkám gratulujeme a přejeme jim nadále velkou radost z volejbalu. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit