You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Po dlouhé pauze konečně na značkách

V neděli 16.5. jsme se vydaly na první jarní turnájek do Svitav. Kde byla nachystaná 3 hřiště a obstojné počasí. V naší skupince byly pouze 2 oddíly - my (2 družstva), Svitavy (4 družstva).  

Systém hry byl jednoduchý -  v základním kole, každý s každým na 10 minut. Poté se hrálo o umístění na 2 vítězné sety. 

 

DÚ A - Nica, Gabča, Lucka, Terča

V základní skupině vyhrály 2 zápasy. V umístění hrály o 3.-4. místo. V tiebreaku holky vybojovaly krásné 3. místo. Holky chválím za podání, to skoro vůbec nekazily. Jen jim dělal problém pohyb na hřišti, doběhnutí příjmu, dotočení se u saka. 

 

 

DÚ B - Nellča, Klárka, Sofča, Larča

Holky odehrály na podzim pouze jeden zápas, takže by se dalo říct, že to pro ně byla opět premiéra. Ale musím říct, že se s tím vypořádaly skvěle. Orientace v poli, kdo kdy co má vzít jim dělala značný problém, ale to se hraním, hraním vypiluje. I u tohoto družstva mě překvapilo podání. Nějaké zkažené tam bylo, ale holky si už byly jistější. Holky vyhrály 1 zápas a potom hrály o 5.-6 místo. I toto družstvo hrálo tiebreak a urvaly ho, obsadily 5. místo. 

 

Z výsledků jsem byla mile překvapena. Bylo vidět, že holky hrají pro radost a že jim to chybělo. Před námi je spousta práce, na které musíme makat - pohyb na hřišti, náhra, příjem, blok, ale věřím, že každým tréninkem to bude lepší a lepší. 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit