You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Dolní Újezd ovládl 2. kolo přípravky na domácí půdě

V neděli 20. 11. jsme uspořádali 2. kolo KP trojky dívek D2. Celkem se turnaje zúčastnilo 6 týmů, hráli jsme na 3 hřištích, na dva sety. Do DÚ zavítaly týmy SY A a B, Polička a Letohrad a 2 týmy domácí.

DÚ C hrál v odpoledních hodinách v Lanškrouně.

DÚ A – Gabča, Terča, Larča.

Holky tentokrát nastoupily ve 3. Svým výkonem potvrdily roli favorita soutěže a dnešní turnaj vyhrály. Nicméně ve své hře měly značné rezervy.  Na čem je třeba zapracovat? Zrychlit pohyb v poli, přesnost nahrávek, dotáčení na míč, vzájemnou komunikaci a víc si fandit. Chválíme holky za smeč, kterou se nebály během hry použít a bylo vidět, jak se v ní postupně zlepšují. Podání v pořádku, jen pozor na velikost hřiště. Holky vyhrály všech 5 zápasů.

DÚ B – Sofča, Anetka, Vaneska, Barča B.

Pro tento turnaj vypomohla Sofča skupině B.  Barča V. jela pomoct holkám do Lanškrouna. Holky se snažily a jejich výkon potvrdil 2. místo v tabulce. Rezervy mají holky též,  je potřeba zrychlit nohy, postřeh,  zpřesnit příjem a nahrávky prsty.  Na tréninku se na nedostatky zaměříme a na příštím turnaji holky předvedou načerpané dovednosti.

Výsledky: DÚ A – 1. místo. DÚ B – 2. místo. Dále Polička, Letohrad, SY A, SY B.

 

DÚ C – Klárka, Nellča, Barča V., Elenka Kl.

V neděli odpoledne hráčky DÚ C jely bojovat o body do Lanškrouna.  Týmy SY C, La C, Ch holky s přehledem porazily. V posledním kole se utkaly s La A. Zde se ukázalo, kde holky mají nedostatky. Holky v hřišti spolu nemluví a zadní pole je nevykryté. V prvním setu do 16:16 to bylo stále přetahování. Nicméně první set holky vyhrály. V druhém setu už to bylo lepší a set opět vyhráváme. Do tabulky připisujeme 8 bodů. Od minule holky zlepšily podání a i smeče byly. Holky spokojeně odjížděly domů.

Holky turnaj v Lanškrouně vyhrály a posunuly se tak do sk. A.

 

Rozlosování pro 3. kolo hrané 11. 12. 2022

Sk. A – DÚ A, B, C, Polička, Letohrad, Lanškroun A – pořadatel Letohrad

Sk. B – Svitavy A, B, Choceň, Lanškroun B, Svitavy D – pořadatel Svitavy

Sk. C – Svitavy C, E, Lanškroun C, Česká Třebová B, A – pořadatel Česká Třebová

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit