You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Zahájení soutěže kvalifikace trojek D2 v Dolním Újezdě

V neděli 24. 9. jsme na domácí půdě uspořádali kvalifikaci trojek D2. Kvalifikace se zúčastnilo celkem 9 týmů – DÚ A, B, C, Choceň, Pa A, B, Lanškroun A, B, C.

DÚ A – Klára Nádvorníková, Elen Křivohlávková, Elena Kladivová. Holky kvalifikaci s přehledem vyhrály. Je potřeba si hlídat dotáčení při náhře a nebát se smečovat. Holky patří mezi favority letošní soutěže a věříme, že se jim bude dařit. 1.kolo holky odehrají ve sk. A, která se odehraje v Chocni.

 

DÚ B – Sára Vomočilová, Valentýna Vondrová, Eliška Kořízková, Anička Nádvorníková. V kvalifikaci si připsaly 3 výhry a 5 proher. Na základě tohoto výsledku holky odehrají 1.kolo ve sk.C a pojedou tak do Letohradu.

 

DÚ C – Petra Matoušová, Tereza Vosmeková, Sofie Černá, Ema Heinischová, Adéla Elčknerová. Holky v rámci kvalifikace vyhrály pouze 1 zápas, ale bylo vidět, jak se v každém zápase zlepšují a více se sehrávají. Na základě kvalifikace holky odehrají 1.kolo ve sk. D a pojedou tak do Češké Třebové. 

 

Pro oba naše týmy B a C to je premiéra v soutěži. Holky vědí, co je třeba zlepšit a na čem zamakat na tréninku. Vyzdvihnout musíme celkovou atmosféru na kvalifikaci, která se vydařila. Holky si turnaj užily a bojovaly do posledního zápasu. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit