You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Náprava 1.kola se nám podařila

V neděli 5. 11. jsme v domácím prostředí uspořádaly 2. kolo KP trojek D2 sk. D. Turnaje se zúčastnilo celkem 5 týmů, hrálo se na 2 hřištích. Tým DÚ B měl před sebou výzvu napravit nepovedené 1. kolo. 

DÚ B - Sára, Valentýna, Eliška, Anička. Holkám se tentokrát dařilo. Připsaly si 3 výhry ve dvou setech, o 1 bod je připravil tým DÚ C, který holky překvapil výhrou v prvním setu. Atmosféra při tomto domácím duelu byla fantastická a holky se vyhecovaly k parádním herních kombinacím a hře. 

 

DÚ C - Péťa, Terezka, Sofinka, Emička, Klárka. Holky si připsaly 1 výhru, 1 bod uhrály v prvním setu s DÚ C. Na Poličku a Svitavy ale nestačily. Holky se ale oproti 1.kolu zlepšily. Dařilo se jim víc podání, i když je stále takové nevyrovnané. Problém máme v příjmu míče a jeho rozehrání na 3 doteky. Stále jsme pomalé v poli, nestačíme být včas pod míčem a ten přijmout. Stále je na tréninku na čem zamakat. 

 

DÚ A - Klárka, Elenka Kř. a Elen Kl., Larunka jely hrát do Svitavy sk. A. Holkám se moc nedařilo. Uhrály pouhých 6 bodů. Na formě se nejspíš podepsala nemoc hráček a také únava ze sobotního zápasu ml.žákyň. 

 

Příští kolo se odehraje v sobotu 2. 12. DÚ A - Lanškroun. DÚ B - Pardubice. DÚ C - Svitavy. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit