You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Hned 2 naše týmy v rámci 7.kola KP trojek D2 bojovaly o další cenné body v domácím prostředí

V neděli 7. 3. se odehrálo 7. kolo KP trojek D2 sk. B v Dolním Újezdě. V rámci tohoto kola v domácím prostředí nastoupily hned 2 naše týmy. A tým do sk. B sestoupil na základě nepovedeného 6.kola, B tým naopak v rámci 6.kola vyhrál sk. C a postoupil tak do sk. B. Dále zde o své body bojovaly týmy z ČT, Pa a La. 

DÚ A ale potvrdil roli favorita v tomto turnaji. Holky vyhrály všechny 4 zápasy a díky dnešnímu vítězství se vrací zpět do sk. A. Holky se drží aktuálně na krásném 3.místě v celkovém pořadí. 

DÚ B - holky nezačaly úplně nejlépe. Hned první dva zápasy prohrály. Nehrály zase tak špatně, ale svými chybami a drobnými nedostatky ve hře jim vítězství uteklo. Zlom nastal v zápase s týmem z Lanškrouna, který v tiebreaku porazily. O rozhodující body pak hrály s týmem z Pardubic, který nakonec porazily hned ve 2 setech. Holky makaly, bylo vidět, že do zápasů dávají úplně všechno a bojovaly jako lvice. A to se vyplatilo. Velkou pochvalu zaslouží Sára, která je výraznou herní a psychickou oporou pro celý svůj tým. Holky obsadily 3.místo a zůstávají tak pro další poslední kolo ve sk. B. 

DÚ C - holky jely odehrát svou sk. C tentokrát do Poličky s cílem udržet se minimálně v této skupině. To se podařilo. Holky se snažily, ale stále mají značné rezervy v pohybu v poli a v příjmu míče. V rámci turnaje prohrály 2 zápasy a 2 vyhrály. Toto skóre jim vyneslo 3.místo na turnaji a jistotu, že pro poslední kolo zůstávají ve sk. C. 

 Další poslední kolo KP trojek se odehraje v neděli 7. 4. DÚ A - Lanškroun, DÚ B - Svitavy, DÚ C - Pardubice. 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit