You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Kvalifikace starších žákyň

 

V neděli 13.září zahájily starší žačky další sezónu. Tedy teprve uvidíme, zda se to sezónou bude moci nazvat, kdo ví, co nás čeká. Každopádně po několika úpravách odjíždíme odehrát kvalifikaci do Litomyšle na antukové kurty v Líbánkách. Počasí je krásné, tak si to můžeme užít.

 

 

Náš tým je sestaven z mladších žaček a dvou starších, přičemž Kačka Černá s námi jede jako ta nejzkušenější hráčka. Svou silou a zkušeností na příjmu nám hodně pomáhá. Očekávání nijak velká nemáme, vlastně vůbec nevím, co čekat, jaké budou další týmy, jak staré holky, jak herně vyspělé.

 

První nás čeká tým Litomyšle. První set vyhráváme, druhý prohráváme. Tedy remiza, ale pro mě velké zklamání z druhého setu. Zbytečná ztráta bodu. Soupeře ze Žichlínku známe a víme, že nic jiného, než zázrak by nám nepomohl. Hra podle toho vypadá, ale budiž – soupeř je pro nás příliš těžký.

 

Tým Chocně, Svitav B – oba hratelní soupeři. Věkově sice starší, ale dělají si velký počet vlastních chyb. Bohužel jim nejsme schopni sebrat ani jeden set. Tentokrát nehraje roli náš strach ze soupeře, je to jakási absence chuti vyhrát. Stojíme na hřišti a nehrajme jako tým, nerveme se o každý míč, chceme to jen nějak odehrát. A to je málo..

 

Poslední zápas proti Poličce B - už trochu přestávám doufat v něco lepšího. Ale světe div se. Holky hrají konečně krásný zápas. Bojují v poli, snaží se urvat každý bod. Postupně si začínáme věřit. První set sice ještě prohráváme, ale druhý už máme plně ve své režii. Hurá, máme 2 vyhrané sety.

 

Přesto mám velmi smíšené pocity. Ač jsou holky věkově nejmladší, rozhodně nejsou herně nejhorší a zasloužily by si hrát ve středu tabulky. A tak doufám, že se tam příště z toho dna propracujeme. Tedy pokud se holkám bude chtít vyhrát..

 

Hrály: M. Kutová, J. Jirečková, M. Vašková, L. Nádvorníková, L. Samková, K. Doubková, P. Lipavská, K. Černá

 

 1.kolo KP starších žákyň 11.10.2020

 

sk. A: Svitavy A, Žichlínek, Česká Třebová, Polička A (pořadatel Česká Třebová)

 

sk. B: Lanškroun, Svitavy B, Polička B, Choceň, Pardubice (pořadatel Svitavy)

 

sk. C: Litomyšl, Svitavy C, Dolní Újezd, Vysoké Mýto (pořadatel Vysoké Mýto)

 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit