You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

ČP starších žákyň očima Míši Vaškové

 

První kolo ČP se odehrálo v Opavě 16. – 17. 10. 2021. Celkem jsme odehrály 7 zápasů.

 

 

Naším prvním soupeřem byla Lokomotiva Fosfa Břeclav, se kterou jsme hrály vyrovnaně, proto musel rozhodnout až tiebreak. Bohužel pro nás jsme si neporadily s kvalitním servisem soupeřek a prohrály   1 : 2.  Z naší strany nejhorší zápas jsme sehrály proti VK Hronov, kde jsme utrpěly jasnou prohru 0 : 2. Třetí zápas už byl úspěšnější a naše protivníky – Rému A – jsme zaslouženě přemohly 2 : 0. Posledním soupeřem prvního dne se nám staly TJ Svitavy A, které jsme po dlouhém a náročném utkání v tiebreaku taktéž porazily - 2 : 1. Z tohoto zápasu jsme měly obrovskou radost.

 

Druhý den jsme nastoupily do turnaje oslabené o naši kapitánku a velkou oporu týmu Majdu Kutovou. Zraněný kotník jí nedovolil do druhého hracího dne aktivně zasáhnout. Zahájily jsme v 9 hodin zápasem s Volejbalovým klubem Univerzity Palackého v Olomouci A. Olomouc jsme díky naší velké bojovnosti a touze vyhrát porazily 2 : 0 a získaly tak cenné 3 body. Následující 2 zápasy (proti Happy sport Opava a VK Prostějov A) se nám sice žádný bodík urvat nepodařilo, ale i tak jsme makaly a žádný míč jim nedaly zadarmo. Konečné 5. místo znamená, že zůstáváme ve stejné výkonnostní skupině.

 

Do příštích kol bychom chtěli zlepšit náš příjem a podání, abychom mohly v žebříčku stoupat stále výš.

Hrály: Kutová M., Jirečková J., Havlíková Z., Nádvorníková L., Samková L., Jiskrová L., Doubková K., Lipavská P., Vašková M.

 

Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit