You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Tak takto ne, holky!

 

Předposlední kolo starších žákyň skupinu A v neděli 13.3. pořádal tým Pardubic, domluvená byla ale hala v Lázních Bohdaneč, kde jsme hrály vůbec poprvé.

 

 

V minulém kole přeboru se nám podařilo ukořistit druhé místo ve skupině A a tak jsme měly důvod ke spokojenosti. V celkové tabulce jsme ale stále na  4. místě a třetí Pardubice, bychom rády poslaly dolů J a poskočily na jejich místo. Stále je tedy o co bojovat.

 

Bohužel nám chybí zraněná Jolča Jirečková a tak tušíme, že to vůbec jednoduché nebude.

 

První zápas rozehrajeme proti Poličce, set lehce urveme pro sebe. V druhém se ale začínáme trápit a tak nakonec musíme hodně šlapat, abychom povinnou výhru nad Poličkou dotáhly do konce. Proč vlastně? Ani nevím.. Holky vypadají, že vyhrát nechtějí.

 

Druhý zápas proti skvělému Lanškrounu je pro nás vždy výzvou k tomu, abychom s nimi alespoň trochu držely krok. Kupodivu holky působí méně svázaně a i když s nimi opět prohráváme, není  třeba být nijak skleslé. Rezervy máme sice velké, ale podaly jsme takový standardní výkon proti nejlepšímu týmu starších žákyň v kraji.

 

Poslední zápas proti Pardubicím je ale z naší strany opět katastrofa. Nefunguje vůbec nic, příjem, náhra, útok, pole, servis. Mlčení na hřišti a kamenné výrazy hráček tomu opravdu nepomáhají. Porážíme samy sebe a zápas Pardubicím v podstatě darujeme.

 

Ještě stále není nic ztraceno. I v posledním kole můžeme to vysněné 3. místo vybojovat. Ale… chce to opravdu bojovat!! Hrát týmově a neřešit si každý sám v sobě nepovedený míč a předvádět utrápený, nekoukatelný volejbal. Věřím, že se o to 10.4. ve Svitavách pořádně porveme!

 

Hrály: Majda Kutová, Míša Vašková, Pája Lipavská, Linda Jiskrová, Lucka Nádvorníková, Lucka Samková, Týnka Doubková

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit