You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Finále Českého poháru žaček očima Lucky Samkové

O víkendu 19.-20.3. jsme v Bílovci odehrály poslední kolo Českého Poháru.

 

V sobotu jsme ráno odjížděly již v 6 hodin. První zápas jsme odehrály s Bílovcem, byl to domácí tým a proto jsme věděly, že budou mít výhodu domácího prostředí, navíc to byl první zápas a tak jsme nebyly ještě rozehrané, v prvním setu jsme s Bílovcem ještě držely krok, ale i tak jsme prohrály 21:25. Druhý set se nám přestalo dařit a prohrály jsme 14:25.                                                                                                                                                                    Druhý zápas proti Lvům Praha. Motivovalo nás, že budeme hrát proti hlavnímu městu a tak jsme do zápasu nastoupily s úsměvem na tváři, zápas jsme vyhrály 2:0 (25:17, 25:22). Hned potom jsme hrály s Bižuterií Jablonec nad Nisou, první set jsme vyhrály 25:16 a to nás asi nějak uspalo, druhý set jsme prohrály 16:25, v tiebreaku jsme prohrály 10:15.                                                                                       Poslední sobotní zápas proti Benátkám nad Jizerou, opět jsme začaly dobře a první set vyhrály 25:18, druhý se se nám opět přestalo dařit a proto jsem prohrály 19:25, v tiebreaku jsme se probudily a vyhrály 15:8.                                                                                                                                                  V neděli jsme první zápas hrály proti dobře známým Pardubicím, věděly jsme, jak hrají a tím to pro nás bylo ještě složitější. Nedokázaly jsme s nimi držet krok a dělaly zbytečné chyby, tento zápas jsme prohrály 0:2 (23:25, 19:25). S Tatranem Střešovice jsme pak vyhrály 2:1 (17:25, 25:13, 15:10). Poslední zápas proti Děčínu jsme vyhrály 2:0, první set jsme vyhrály jasně 25:18, při druhém setu se soupeř rozehrál a v dramatické koncovce jsem nakonec vybojovaly vítězství 26:24. Toto kolo ČP jsme skončily na 3. místě.  Abych tento víkend zhodnotila, byl určitě lepší než ten minulý ČP. Ale jak říkají trenérky, vždy je co zlepšovat. Musíme si více věřit na hřišti, nenechat se zastrašit od soupeře. Na hřiště vždy vstoupit s úsměvem na tváři, který neopadne po celou dobu zápasu, i když se chvíli nedaří. Jít do zápasu si s radostí zahrát a ne z povinnosti vyhrát. Mít ze hry radost.

 

Bylo to poslední kolo ČP, a proto bych chtěla poděkovat jak spoluhráčkám, se kterými jsme si společně strávené víkendy jak na hřišti, tak i mimo hřiště velice užily. Také bych chtěla poděkovat trenérkám, které to s námi vydržely i když to někdy nebylo úplně jednoduché.

 

Celkově jsme skončili na 33. místě z 64 týmů z celé České republiky.

 

 

 

Hrály: Majda Kutová, Míša Vašková, Jolča Jirečková, Pája Lipavská, Týna Doubková, Linda Jiskrová, Lucka Nádvorníková a Lucka Samková

 

Trenérky: Petra Vašková a Magda Kutová

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit