You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Lednový český pohár v Újezdě

S osekanou sestavou jsme poslední lednový víkend odjely do Újezda u Brna odehrát Český pohár starších žákyň.

 

V sobotu nás čekali tito soupeři: Brandýs nad Labem, Tuchlovice, Radotín, Šternberk.

 

Od samého začátku mě holky mile překvapily na přístupu. Jedeme si zahrát, vyhrát, chceme pohodu na hřišti a hlavně žádný strach a nechuť. To se skoro u všech zadařilo a na hřišti bylo vidět kdo chce a kdo ne. A byl to samozřejmě odraz hry.

 

S Brandýsem to bylo jako na houpačce. Holky nasadily tvrdý servis a na začátku setu vedeme o 6 bodů. ALE to se za chvilku otočilo a my rázem o 3 body prohráváme. V tu chvíli co my začneme prohrát, tak se nedokážeme zvednout. Nedokázaly jsme soupeřky dotáhnout, vždy byly minimálně o bod před námi. V koncovce prohrajeme, i když se snažíme, ale nejde to. Stejný scénář byl druhý set a prohráváme 2:0.

 

Tuchlovice – stačí na nás podat.  Prudký, dlouhý servis a my si nedokážeme poradit. Jasná prohra 2:0.

 

 Radotín – máme na ně. Nekazíme si, servis držíme, na hřišti se hýbeme. Ale i 1 hráčka nám dokáže zápas prohrát. Hořká prohra opět v koncovce 2:0.

 

 Šternberk - poslední prohra dnešního dne. Holkám dochází síly a prohráváme 2:0.

 

 S hlavami dolu jedeme necelých 10 minut na ubytování. Kde jsme si daly dobrou večeři, krátkou poradu, a šlo se spát.

 

V neděli hodíme prohry ze soboty za hlavu. Už nám o nic nejde a jdeme si zahrát.

 

První zápas s Újezdem u Brna – přestal nám jít servis,  a bohužel i náhra. Není se čemu divit, to co Lara v sobotu uběhala bylo neskutečný. Nic jiného nám nezbylo a zkusily jsme změnit nahrávačku, tímpádem zase jsme bez bloku……zkoušíme s postavením kouzlit, ale na Újezd nám to nestačí. Prohráváme 2:0.

 

 Napajedla - poslední zápas. Nechceme odjet bez bodu. První set hrajeme skvěle. Celý tým 7 lidí chce. Konečně!!! A my 1. set vyhráváme celkem jasně. Co se stalo, ale v 2. setu nikdo neví. Prohra 10:25. Samo se to nevyhraje. Po domluvě holkám, že na ně máme, že musíme makat a že to teď urveme, vyhráváme v tiebreaku. 

 

Pokud mám shrnout celý víkend. Minimálně na 3 soupeře jsme měly. Vím, že kdybychom byly v plné sestavě, tak to uhrajeme. Ale na kdyby se nehraje……

 

Hrály: Larča, Gabča, Terča, Nellča, Lucka, Vaneska, Barča V., + fanoušek Sofča

 

 

Děkuji Lence Boštíkové za doprovod  

 

 

Očima Lucky Matoušové 

V sobotu první zápas jsme hráli proti Brandýsu nad Labem. V prvním setu jsme se ještě trochu rozkoukávali, ale snažili se. Druhý set byl o něco lepší víc jsme se snažili, ale tento zápas jsme prohráli 0:2. Následoval zápas s Tuchlovicema. Šlo nám to hůře než u Brandýsa n. L. Nesnažili jsme se tolik jak bychom měli. Díky našem chybám a nesnažení se tak jsme opět prohráli 0:2. Po další pauze jsme hráli dva zápasy za sebou s Radotínem a Šternberkem. S Radotínem jsme se málo snažili, ale něco málo tam bylo bylo to jako na houpačce. Jakmile přišla nějaká holka podávat a my příjímat tak nějaký čas podávala a pak se to zase otočilo, a tak pořád dokola. Byla to velká škoda, ale prohráli jsme 0:2. Zápas po tom byl hodně podobný, Šterberk byl podobně vyrovnaný ale naše síly na to už nestačili skončilo to prohrou 0:2. V neděli se nám dařilo víc na Újezd u Brna jsme měli. První set jsme o kousek prohráli a druhý byl o něco lepší měli jsme jiné postavení než u prvního setu a tím se také ta hra změnila mohly jsme vyhrát, ale na konci jsme se sekli a prohráli o tři body. S Napajedlami se nám velice dařilo první set skončil výborně vyhráli jsme. Potom jsme se snažili o něco méně bylo to poznat. Nešli nám příjmy a to potom blbý, set jsme prohráli a tak jsme šli do tiebreaku. Na začátku nám to moc nešlo, ale po vyměnění stran se nám dařilo více. Dokázali jsme to tiebreak skončil 15:12 a my vyhráli 2:1. Dokonce i trenér Tuchlovic nám řekl, že jsme hráli pěkně a zasloužili si to. Byli jsme v oslabení jelo nás pouze sedm kdyby nás jelo víc vše by mohlo skončit úplně jinak. 

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit