You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Poslední zápas sezony

Poslední zápas této sezóny jsme hostili holky z Pardubic. Na domácí palubovce jsme nastupovali v nekompletní sestavě, ale i přesto jsme si chtěli dobře zahrát a získat nějaké body.

Soupeřky z Pardubic hned od začátku nastoupily s tvrdým útokem a i podáním. Nám se ze začátku nedařilo, hodně bodům jsme soupeřkám odevzdaly z vlastních chyb. Nedařilo se nám na podání a nemohly jsme se dostat do formy, jako bychom byly myšlenkami jinde. Hodně jsme kazily, skoré tomu taky tak napovídalo, na konci setu byl stav 15:25. Do druhého setu jsme nastoupily ve stejné sestavě, ale naše hra se zlepšila. Tolik jsme nechybovaly na podání. Během tohoto setu jsme dokázaly dát i pár es z podání. Soupeřkám se zhoršilo pole a nám se podařilo uhrát pár bodů navíc. V tomto setu jsme se hodně přetahovaly o body, byl to hodně vyrovnaný set, nasvědčuje tomu i koncové skóre a to 22:19 a pak soupeřky zabraly a snížily skóre na 23:21 a pak už to šlo bodík po bodíku 24:23 a pro nás vážený bodík 25:23. Třetí set je v podobné režii jako předchozí set. Bojujeme o každý bod a utkání je velmi vyrovnané. Závěr více využily soupeřky a vyhrály 26:24. Tedy následoval další set, kdy se v první půlce přetahujeme o body, ale od půlky se nám přestalo dařit a pardubické holky nám poutekly s body na 14:20. Ještě v závěru jsme zamakaly, ale nakonec to nestačilo a ztrácíme set.

Po přestávce vstupujeme z prvního setu s pozměněnou sestavou. Začátek máme trošku nejistý, ale soupeřky také chybují. Soupeřkám se nedařilo na tvrdém útoku a začínaly více zalévat. Náš tým začal být více aktivnější, jak v poli, tak i na síti a tolik jsme nekazily na podání. V prvním setu vyhráváme 25:20. Do druhého setu vstupujeme zvolna a hrajeme vyrovnané utkání a taháme se o každičký bod, konec setu je příznivější pro nás a končíme na 28 bodem. Do dalšího setu jdeme s tím, že chceme vyhrát, ale třetí set se vyhrává nejhůře. Během tohoto setu jsme opět hrály velmi vyrovnaně, ale v závěru se soupeřkám podařilo dát dva balony o síť a nešikovně dopadly na zem a tím nám odskočily a nám už se nepodařilo skóre dohnat. Tento set jsme prohrály 22:25 a tím vyhrávají soupeřky a blízká se jím šance na další set. Čtvrtý set začal s menším pozdvižením z předešlého setu, ale na hře to není znát a hrajeme opět dost vyrovnaně, bodově odskakujeme od soupeřek o body, ale soupeřky dorovnávají. Závěr nám přeje a vedeme 22:16, ale soupeřky se nevzdávají a ještě bojují a přidávají další body. Poslední závěrečné body byli nejtěžší, ale zkusily jsme ulejvku do středu, která na soupeřky platila celý zápas a vyplatila se, vyhráváme 25:20 a tím i zápas. Ze sobotního zápasu si tedy oba týmy odvážejí 3 body.

Výsledky: (-15,23,-24,-21) a (20,28,-22,20)

Hrály: Štěpa, Lucka, Hanka, Terka, Anička, Máca, Klára, Kája, Verča

Tímto se pro letošní sezónu loučíme a budeme se těšit na příští volejbalovou sezónu.

autor: L. Sedliská

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit