You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Ženy zahajují sezónu

V sobotu 23. 10. jsme po dlouhé covidové pauze zahájily sezónu spolu s dvěma juniorkami na hostujícím hřišti v Moravské Třebové.

Absence loňské sezóny byla znát především v nervozitě na začátku zápasu. Kvůli velkému množství nevynucených chyb především z podání jsme první set prohrály 21:25. V druhém setu jsme se však nenechaly rozhodit prohraným setem. Zpřesnily jsme hru a v těsné koncovce jsme nakonec porazily soupeřky 24:26. Do třetího setu jsme šly s velkým bojovným duchem. Na začátku setu se nám podařilo vybojovat osmibodový náskok. Soupeřky však poté hru otočily a kvůli špatné přihrávce nás dotáhly. V půlce setu se nám však podařilo zlepšit přihrávku a díky skvělým nahrávkám a kvalitnímu útoku jsme byly schopné set vyhrát 23:25. S pocitem vyhraného zápasu jsme vstupovaly do čtvrtého setu. Soupeřky se však tak snadno nevzdaly a zahájily set šestibodovým náskokem. Ten se nám podařilo snížit díky dobrému podání, nicméně na výhru to nestačilo. Soupeřky vyhrály čtvrtý set 25:20 a srovnaly skóre na 2:2. Následoval zkrácený set a boj o dva body. Prohraný čtvrtý set nás však zlomil a nedokázaly jsme zápas otočit. Pátý set skončil prohrou 15:10 a ziskem jednoho bodu do tabulky.

Po hodinové pauze jsme se vrátily zpět na hřiště ke druhému zápasu. První set se nám dařilo již od začátku. Dařilo se nám na bloku i na podání. Na hřišti byla vidět radost ze hry a bojovnost pro každý míč. Tím jsme zaslouženě vyhrály první set 18:25. V druhém setu pokračovala naše úspěšná jízda. Na soupeřky platily i krátké míče za síť. Při druhém setu došlo ke zranění soupeřky a hra se na čas přerušila. I tak nás to však nerozhodilo a druhý set jsme úspěšně završily výhrou 21:25. Ve třetím setu se nám dařilo především na podání a byly jsme schopné získat desetibodový náskok, který jsme si udržely. Poslední set jsme jasně vyhrály 12:25 a radovaly se ze zisku tří bodů.

Hrály: Máca U., Kája K., Káťa R., Áďa B., Klárka S., Míša S., Eliška R.,

 

                                                                                                                                                  M. Uhlířová

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit