You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Vydřená vítězství

V sobotu 27. 11. jsme po čtrnáctidenní pauze hostily soupeřky ze Svitav. Do zápasu jsme nastoupily v téměř plné sestavě plus nás doplnily 2 šikovné juniorky.

 

První set začal velkým chaosem a zmatkem, nekřičely jsme si na balóny, dělaly jsme zbytečné chyby a v poli nám spadlo kde co, tudíž jsme set prohrály 18:25. Druhý set byl velmi vyrovnaný, ale soupeřky nás doslova drtily podáním a dostaly se do značného náskoku, který se nám v koncovce naší bojovností a dobrým útokem na síti podařilo dotáhnout a set jsme vyhrály 25:21. Třetí a čtvrtý set probíhal velmi podobně. Soupeřky nám nedaly žádný bod zadarmo a velmi převažovali jejich výborným blokem, s kterým jsme si ale poradily. První zápas skončil vítězně pro nás 3:1.

Po dlouhé hodinové pauze jsme se vrhly do druhého zápasu. První set jsme začaly velmi dobře a dostaly jsme se až do 8 bodového náskoku, který však netrval moc dlouho. Soupeřky opět přitlačily na podání, což vedlo k naší nepřesné přihrávce. Set se stal velmi napínavý až téměř do koncovky, kdy se nám podařilo několik výborných útoků a set jsme vyhrály 25:18. Druhý set byl také velmi vyrovnaný, praly jsme se o každý bod, ale díky méně chybám z naší strany jsme zvítězily 25:22. Do třetího setu jsme nastoupily s tím, že žádný další hrát nebudeme, což se nám úplně nepodařilo. Do půlky setu jsme drželi soupeře zuby nehty, ale nedařilo se nám. Hodně chyb na podání a také v poli vedlo k prohře 18:25. Třetí set byl už náročný, docházely síly. V polovině setu nastoupila na podání Věrča F., která nám výborným podáním zajistila náskok, který jsme si udržely až do konce a vyhrály 25:19.

 

Hrály: Rejmanová K., Kozlová K., Uhlířová M., Lázničková Š., Šimková A., Součková K., Brůnová A., Ropková E., Fulíková V.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit