You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Další pozitivní výsledek

Další kolo krajské ženské soutěže jsme odehrály v sobotu 4. prosince a opět na domácí půdě. Jako již tradičně jsme nastoupily v sestavě posílené juniorkami a také Maruškou. Soupeřem nám pro tento víkend byla Moravská Třebová, s níž jsme odehrály již první kolo letošní soutěže, ve kterém jsme jeden zápas prohrály a druhý vyhrály.

Do prvního zápasu jsme vstoupily velmi dobře. Přestože hrajeme letos v sestavách, které se mění a nejsou sehrané, vyhýbaly jsme se větším chybám a celkem bez potíží vyhrály první set 25:15. V druhém setu se ovšem role obrátily. Soupeřky nás přitlačily kvalitním podáním a my nebyly schopné odpovědět účinným útokem. Druhý set prohráváme 20:25. Ve třetím setu jsme dokázaly zabodovat z podání zase my a získat tak v zápase navrch druhým vyhraným setem. Čtvrtý set nabídl vyrovnanou hru, ale na konci jsme se naštěstí radovaly my (25:20). V průběhu zápasu bohužel došlo ke zranění hráčky z Moravské Třebové, která kvůli zvrtnutému kotníku nebyla schopná dále hrát.

 

Do druhého zápasu jsme nastoupily po téměř hodinové pauze. V prvním setu se zdálo, že soupeřky pouze v šesti už nemají takovou chuť hrát a zápas tedy snadno vyhrajeme 3:0. My jsme ze začátku nechybovaly, soupeřky ano a odnesly si tak z prvního setu pouze 11 bodů. Jak to ale ve sportu chodí, další sety byly úplně jiné. V druhém setu protihráčky zabraly a my si bohužel vzpomněly, že umíme chybovat a zmatkovat. Set jsme ale uhájily 25:19. Zdálo se, že třetí set bude jen formalita a půjdeme domů. Nemohly jsme se však mýlit více. Ve třetím setu přestal fungovat příjem a vzápětí i útok. Z naší poloviny hřiště se úplně vytratil zápal pro hru, bez kterého se prostě nevyhrává. Set prohráváme 11:25. Čtvrtý set byl velmi vyrovnaný, ale díky skvělému podání Elišky jsme měly lepší koncovku a zápas naštěstí vyhrály poměrem setů 3:1.

 

Myslím, že jsme odehrály dva hezké zápasy, které provázely dlouhé výměny, na které nebyla nuda se koukat. Děkujeme fanouškům, kteří nás dorazili podpořit!

Do Vánoc nás čekají ještě 4 zápasy, tak doufejme, že budeme tak úspěšné jako doposud.

 

Hrály: Áďa, Áďa, Anička, Eliška, Kája, Máca, Maruška, Pája, Štěpánka, Věrča

autor: A. Šimková

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit