You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Odveta v Litomyšli lépe pro domácí

Dne 11.12. 2021 nás hostil tým Litomyšle. Do zápasu jsme vstupovaly s tím, že bychom chtěly navázat na výsledek z prvního kola, kdy jsme tým Litomyšle porazily doma dvakrát 3:1. Tentokrát jsme byly posíleny o 4 juniorky.

První zápas nezačal úplně v náš prospěch a tak, jak bychom si představovaly. V naší hře byly vidět nepřesnosti a nedorozumění. Ačkoliv nám rozhodčí několikrát ukřivdil, samy jsme si zajistily identické první dva prohrané sety. Do třetího setu jsme vstoupily koncentrovanější na hru a nechtěly jsme dopustit úplný debakl. Ve třetím setu byl konečně vidět volejbal a bez větších problémů jsme vyhrály. Pro nás hra ještě neskončila a chtěly jsme to potvrdit v setu čtvrtém. Po velké přetahované jsme ale byly donuceny ukončit set těsnou prohrou a tím ukončit i celý zápas. Litomyšl x Dolní Újezd 3:1 (12,12,-17,25).

Byla nám dopřána dlouhá pauza v podobě podívané na hru Litomyšlského áčka, které hostilo Českou Třebovou. Začíná druhý zápas a na naší straně je vidět odhodlání zápas neprohrát a nesesadit se z prvního místa tabulky. Hra vypadá slibně. Na obou stranách jsou vidět „koukatelné“ dlouhé výměny. Žádný tým nechce dát tomu druhému nic zadarmo. Derby vyústilo až do tiebreaku. Po velice těsných a občas i infarktových setech jsme ukončily zápas v náš prospěch. Cíl splněn… první místo v tabulce stále patří holkám z Dolního Újezdu. Litomyšl x Dolní Újezd 2:3 (-21,-23,23,16,-12)

Hrály: Rejmanová K., Brůnová A., Součková K., Fulíková V., Janecká A., Vašková K., Ropková E., Kozlová K., Šimková A., Klejchová P.

 

autor: K. Součková

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit