You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Ženy - dohrávka s Lanškrounem 19.12.

V sobotu 18.12. 2021 jsme hostily tým z Lanškrouna. Do zápasu jsme nastoupily dohromady se sedmi hráčkami a tentokrát posíleny o 2 juniorky.

První set se odehrával velmi vyrovnaným výkonem, kdy se nám podařilo první set těsným soubojem vyhrát 27:25. Další set byl v podobném znění, ale koncovka se nám bohužel nevydařila a prohrály jsme těsně před koncem 23:25. Bojovaly jsme i v dalších setech, ale soupeřky měly skvělé bloky, přes které se nám nedařilo dostat, a my udělaly více nevynucených chyb. Pořád se nám nedařilo dostat do tempa, aby se nám povedlo míč přesně umístit, a i když snaha byla znát, soupeřkám jsme nakonec podlehly 1:3.

Dolní Újezd x Lanškroun 1:3 (25,-23,-16,-17).

Do druhého zápasu jsme nastupovaly s jasným cílem, a to že chceme získat 3 body do tabulky. První set začal opět vyrovnaným soubojem, nikdo nechtěl polevit a dát znatelný náskok. Konec setu se nám nedařil a soupeřkám jsme darovaly body navíc, které využily k vítězství. Stále jsme doufaly, abychom prokletí prohraných setů změnily. Zpřesnily jsme útok, dařilo se nám na podání, a tak jsme získaly několika bodový náskok, kterým se zajistilo konečně vyhrát. Třetí set se odehrával podobně, v koncovce jsme sice lehce polevily a věnovaly pár bodů soupeřkám, ale výhru jsme si nenechaly vzít a set opět vyhrály. Poslední set jsme měly jasný záměr, nepustit soupeřky ke hře a jednoznačně si jít pro 3 body. Podařilo se a s výhrou 25:10 jsme byly velmi spokojeni.

Dolní Újezd x Lanškroun 3:1 (-21,18,22,10,)

 

Oba zápasy byly vyrovnané, příště se, ale musíme vyvarovat zbytečným chybám a zpřesnit hru.

Čeká nás teď delší pauza, nabereme síly a po novém roce budeme doufat, že se nám bude stále dařit na první příčce v tabulce.

Hrály: Rejmanová K., Brůnová A., Součková K., Fulíková V., Vašková K., Kozlová K., Klejchová P., Uhlířová M.

 

autor: K. Kozlová

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit