You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Dohrávka ve Svitavách

V sobotu 12.3. jsme se vydaly na utkání do Svitav s již obvyklou posilou juniorek. Začátek zápasu i přes jisté nepřesnosti započal naším vedením. V půlce setu se však karty obrací a začínáme chybovat více než soupeřky. Abychom zvítězily, víme, že musíme zabojovat. První set nabídl dramatický konec, který se obrátil ve šťastné vítězství 31:29. V druhém setu se nám lépe daří v poli i na útoku. Hra začíná být dynamická s pěknými útoky i kvalitním servisem. Už se nenecháváme vyvést z tempa a vyhráváme 25:13. Další sada nevychází podle našich očekávání. Dochází ke zhoršení na příjmu, ale nedaří se ani v obraně na síti. Tento set drží v rukou naše protihráčky. Konečný výsledek třetího setu je 19:25. V posledním setu jsme potvrdily naši bojovnost a už jsme s našimi soupeřkami nezaváhaly. Čtvrtý set skončil skorém 25:11.

 

Do druhého zápasu nastupujeme po dlouhé hodinové pauze s cílem získat další tři body z utkání. První set druhého zápasu se nám již dařil lépe. I přes vyrovnanou koncovku náš tým vyhrává 25:20. V druhém setu je vidět mírná únava v obou týmech. Stále jsme však nad Svitavami převažovaly jak v poli tak na útoku a tím jsme si tento set vyhrály 25:18. Třetí sety jsou pro nás trnem v oku, jak se zdá. Asi vidina konce zápasu způsobila odevzdanost na hřišti. Přestal fungovat příjem a tím i vše ostatní. Zápal a bojovnost je fuč. Trápení končí za stavu 12:25. Poslední set už si nenecháváme vzít. Bojujeme do poslední chvíle a vítězíme 25:20 a odvážíme si šest bodů ze Svitav.

 

Hrály: Rejmanová K., Uhlířová M., Lázničková Š., Šimková A., Součková K., Ropková E., Janecká A., Klejchová P., Samková A.

autor:Š. Lázničková

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit