You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

I ženy slaví titul!

Sobotní zápasy pro nás byly hodně důležité. Potřebovaly jsme vyhrát alespoň jeden zápas, abychom znovu po letech dokázaly obhájit titul. Do zápasu jsme nastupovaly s pomocí čtyř juniorek, kterým tímto děkujem.

Do prvního zápasu jsme vstoupily velmi dobře. Poměrně rychle jsme si získaly slušný náskok sedmi bodů. Bohužel, jak rychle jsme vedení získaly, tak taky velmi rychle našimi nevycenými chybami ztratily, ale set jsme dotáhly do vítězného konce. Ve druhým setu byla hra už od začátku vyrovnaná. V průběhu setu jsme to byly spíš my, kdo musel soupeřky dotahovat. Naštěstí jsme se mohly opřít o podání, které v tomto setu bylo rozhodující a my vyhrály v těsné koncovce 25:23. Třetí set měl podobný průběh, jak ten druhý. Přitlačily jsme v útoku, který trošku ten den pokulhával, udělaly jsme nějaké nevynucené chyby, ale téměř po hodině a čtvrt se stejným výsledkem 25:23 jsme se radovaly my, tedy s celkovým vítězstvím 3:0.

Do druhého zápasu nastupujeme po krátké půlhodinové pauze. Soupeřky vypadaly, že vítězství nám zadarmo určitě nechat nechtějí. Jak už je u nás zvykem, nevstupujeme do druhého zápasu nejlépe. Rychle prohráváme o pět bodů. Naštěstí se vzpamatujeme a dokážeme set vyhrát. Druhý set je od začátku do konce poměrně vyrovnaný. Držíme si dobré podání, které nám ten den funguje, ale soupeřky nás dost trápí na síti. Ovšem i druhý set dokážeme vyhrát. Třetí set je asi nejrychlejší ze všech setů, co jsme letos uhrály. Soupeřkám jsme dovolily uhrát pouze devět bodů a vítězíme 3:0.

Dvě cenná vítězství pro nás znamená návrat na ženský volejbalový trůn Pardubického kraje pro sezónu 2021/2022. Zveme všechny naše fanoušky, aby nás přišli podpořit na náš poslední letošní zápas proti Svitavám v sobotu 25. března od 10:00.

 

autor: A. Brůnová

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit