You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Poslední zápas žen

V sobotu 26.3. 2022 nás čekal poslední zápas v letošní sezóně s týmem ze Svitav. O vítězi Pardubického kraje bylo již rozhodnuto, a proto jsme si čestně převzaly pohár s titulem PŘEBORNÍK PARDUBICKÉHO KRAJE 2021/2022. Do zápasu jsme nastoupily v početné sestavě společně se čtyřmi juniorkami.

Zápas jsme začínaly s jasným cílem potvrdit naše umístění na první příčce a vyhrát tak oba zápasy.

První dva sety se odehrávaly v podobném stylu, střídaly se hezké výměny, kdy oba týmy ukázaly svoje kvality. Naštěstí pro nás jsme si stále udržovaly několika bodový náskok, který jsme vždy ještě ke konci setu navýšily a tím se nám podařilo vyhrát. Třetí set soupeřky polevily, náš skvělý útok a servis nás dovedl ke skvělému výsledku 25:13 a my tak získaly 3 body.

Dolní Újezd x Svitavy 3:0 (18,20,13)

 

Druhý zápas začal velmi vyrovnaným soubojem a soupeřky nám nechtěly nic darovat. Tahaly jsme se o každý bod a žádný nebyl jen tak zadarmo. Soupeřky přitvrdily na podání a nám se nedařil pořádný příjem, abychom dokázaly dobře umístit míč a otočit tak hru. Získaly lehký náskok a v koncovce nám pak chyběly body. Bohužel pro nás set skončil naší prohrou 22:25.

Nenechaly jsme se zastrašit prohraným setem a vstoupily jsme do dalších setů nanovo.

Zpřesnily jsme příjem, nahrávku, dařilo se i na podání, a tak jsme si stále udržovaly značný náskok, kterým jsme si zajistily výhru 25:15. Třetí set se odehrával podobně sice soupeřky ukázaly bojovnost, ale i přesto jsme dokázaly set získat. V posledním setu jsme soupeřky ke hře už moc nepustily, a tak se nám podařilo vyhrát 25:10.

Dolní Újezd x Svitavy 3:1 (-22,15,18,10,)

 

Zakončujeme sezónu vítězstvím a krásnými 6 body.

 

Hrály: Rejmanová K., Brůnová A., Součková K., Fulíková V., Vašková K., Kozlová K., Klejchová P., Uhlířová M., Lázničková Š., Ropková E., Janecká A.

 

autor: K. Kozlová

 

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit